Sandviken och bröllopsplanering

I går blev det en liten roadtrip till Sandviken och Årsunda. Lämnade Felicia och Wille hos morfar medans jag och Ismo åkte vidare ut till Årsunda och Strandbaden. Det sistnämnda är den tillstänkta platsen för våran bröllopsmottagning. Fin utsikt över vattnet, mysig restaurang och framförallt väldigt bra priser. Vi hade sådan tur att ägarna var på plats coh visade oss runt och berättade hur dom brukar ordna det. Allt låter perfekt, precis så som vi vill ha det. Vi pratade lite om maten och valet faller nog på en stor grekisk buffé. Det känns som att det passar dom flesta då det finns både barnvänliga och vegetariska alternativ och alla kan plocka det dom själv vill ha. Vi passade på att äta lunch där och provade såklart den grekiska buffén :)

Nu ska vi försöka bestämma oss för kyrka. Sandvikens kyrka är ett alternativ och då har vi planer på att hyra Emmabåten för att ta oss ut till Strandbaden eller så blir det Årsunda kyrka som ligger nära och bra gtill!

Kunde aldrig tro att det skulle vara  mycket planering med ett bröllop!! Det är så mycket runtomkring som bara ska klaffa och allt måste vara planerat i detalj så man slipper stå där med en massa frågetecken dagarna innan eller ännu värre, samma dag!

Idag har vi bara varit hemma hitills. elicia ska på basketträning ikväll och jag ska träffa mina tjejer för lite vin, ost och kex :) Ett bra avslut på en härlig helg!

I veckan väntas jobb måndag, tisdag, fredag, lördag och söndag. Inskolningen fortsätter några dagar till och ett personalmöte är inbokat på onsdag, som alltid på min lediga dag :/

Nu ska jag fortsätta med maten, blir en tidig middag idag om allt ska hinnas med utan att behöva stressa!

So long

Kommentarer
Postat av: therese

ååå min älskade vän ska ni äntligen gifta er nu gud så roligt när blir det då???kram

2010-02-21 @ 14:16:16
URL: http://thessi66.blogg.se/
Postat av: paula

hehe ja bröllop kräver liiite planering så att säga =)

tyckte det var planering för vårat bröllop å då var det bara borgerligt

kom på att iår firar vi ett år som gifta..å 20 som ett par hahaha shiiiet

2010-02-21 @ 14:17:57
URL: http://paulaeklund.blogg.se/
Postat av: Fia

Men ni skulle ha kommit in och hälsat på oss ju för tusan =D Vad roligt att ni ska gifta er. Och strandbaden är ju superfint och mysigt. När ska ni gifta er då? Kram

2010-02-21 @ 19:47:48
URL: http://fiaf86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0