100521

Tänk att vi snart är inne i Juni! Sjukt vad tiden går fort, känns inte så längesedan som vi hade en gigantisk snöhög utanför fönstret. 

Igår hade jag och Frida en riktig mysdag med Elina och Milo inne i stan. Soligt och varmt utan dess like, lite shopping och god lunch. Fick äntligen tag i en svart långklänning utan en massa kruseduller. Kommer bilder senare för nu ska jag sätta igång med lite fredagsstäd innan det är dags för jobbet.Upptagen mamma

Slänger in ett litet inlägg innan jag ska hämta mina troll på fritids och förskola.
Veckorna är fullspäckade numera. Igår kväll hade vi årsmöte, ikväll har Felicia fotbollssammandrag i Ekeby med 2 matcher inbokade. I morgon jobbar jag 8-16 och sen är det bara att snabbt hämta lilla F och W från förskolan och bege sig till kyrkan där stora F har avslutning med barnkören och musikalpremiär!
På torsdag kommer fina Elina med lilla Milo från Sthlm och hälsar på, blir nog en liten vända på stan en lunch ute om vädret tillåter. På fredag är det jobb 16-22, lördag konfirmation och söndag jobb 9-21 igen.

En student närmar sig också, skolavslutning, lägerdag, 2 sommarfester på förskolan, fotbollsskola. Ja ni ser, fullt ös ett tag framöver! Längtar till semestern nu, men får snällt hålla ut till den 5 juli! Sen är det 4 veckors ledighet (förutom en helg som jag ska jobba).

Soligt och varmt är det ute, underbart! Har hängt tvätten ute för första gången i år.

Nu ska jag fixa i ordning mig lite och hämta barnen så vi hinner ordna lite middag innan fotbollen!

Håll tummarna för mina fotbollstjejer ikväll nu!


Sköna Torsdag

Har börjar dagen med en cykeltur till Fyrishov för att sola. Har sagt hundra gånger om att jag inte ska sola solarium mera, men några gånger inför sommaren tänker jag unna mig det!

Tänkte kanske ta tag i gården idag, jobbigt när ögonen hela tiden kliar bara. Har några rabatter som behöver rensas från diverse ogröna växter. Dessvärre har jag inga gröna fingrar så tanken är att plöja upp alltihopa och så gräa istället. Nu lät det som ett väldigt stort projekt för idag så det får nog vänta till helgen.

Hade inte mer än så att skriva just nu, kommer en uppdatering till kvällen istället.


Stort Grattis till Marie och Andreas som fått en liten dotter!!

Sommarfavoriter

    

Sitter och spånar på lillans sommargaderob och här är några favoriter från favoritbutiken Polarn och Pyret.
Den blåa klänningen ser bara för härlig ut och skulle passa fint i hop med röda leggings. Den lila är jag lite tveksam till,  föll mest för dom söta puffärmarna. Byxdressen kommer matchas med en vit kofta och söta sandaler från Kavat och den randiga toppen passar för bra till jeansshorts eller jeanskjol :)

   

Min Wille växer inte så överdrivet mycket utan kan fortfarande ha stl 98/104 på det mesta trots att han fyller 5 år snart :) Men lite grann behöver även hans sommargaderob uppgraderas med och då kör vi på stl 110 så kan ha dom i 2 år framöver :)

  
    

Felicia är lite kinkig med kläder numera, kan inte komma ihåg att jag hade något att säga till om i klädväg vid 8 års ålder?? Men min fröken vill gärna vara med och bestämma och slängde ur sig här ikväll att hon minsann tyckte det var dags för henne att börja välja kläder själv på morgonen. Sagt och gjort så bestämde vi att hon får ta fram förslag och jag är med och tycker till. Dom här plaggen är jag säker på att hon skulle tycka om, speciellt dom rosa sandalerna så nu ska jag skynda mig att klicka hem några av de godingar jag visat upp :)


I morgon är det dags för fotbollsträning på gräsplan för Flisans del, själv har jag åkt på rollen som lagledare på delad plats med 2 mammor till :)


Idag

fyller min fina lillasyster Jessica 27 år! Grattis min bästa <3
Önskar att jag kunde åka upp och träffa min familj lite oftare :( Helst bo där uppe, vem vet det kanske blir så nån gång.

Känner mig inte alls upplagd för nå bloggande idag, min pollen börjar göra sig påmind vilket resulterar i en spränngande huvudvärk dag ut och dag in. Skulle helst bara vilja sova mig igenom den här årstiden.

Bjuder på lite bilder istället

     

RSS 2.0