Regn regn

Faktiskt så är det skönt att det har börjat regna, värmen som har varit har bara varit för mycket! Kunde dock ha varit uppehåll idag när det var skolavslutning.

I fredags hade vi verkligen en heldag med barnen. Först var vi till Furuvik där vi träffade på mer eller mindre hela släkten! Trevligt!! Efter det åkte vi och handlade en massa godsaker och sen åkte vi till Rullsand och hade picknick. Barnen lekte på stranden och Wille fick sig ett dopp, dock ofrivilligt! Vi var nog alla lika trötta när vi kom hem! Orkade inte ågra fler utflykter den helgen. På lördagen kom mamma och familjen ner och hälsade på! Vi satt ute i solen och åt pastasallad och sen jordgubbar till efterrätt. Alla ungarna trängdes i poolen, hade nog lätt kunnat slängt mig i själv för gud så varmt det var!

På tisdag ska vi på ultraljud! Spännande ska det bli!

Nu är det middagsdags!


******

Jag är verkligen värdelös på att skriva här!  Har bojkottat datorn nu när det är så fint väder ute.

Är iaf hemma och vabbar nu för Wille har ögoninflammation. Ska vara hemma fram till onsdag först sen får vi se om det blivit bättre. Annars har vi bara varit hemma och njutit av solen! Felicia är brun som en pepparkaka redan.  Känns skumt att det bara är en vecka kvar till skolavslutnigen, det har gått så himloa fort.

Igår var vi till Leklust och skulle köpa en pool åt ungarna, passade på att kolla lite på barnvagnar också. Tycker nog att Brio är mest lockande, Emmaljunga känns lite klumpiga. Och sen finns det ju hur många som helst andra konstiga märken som jag inte ens orkar kolla på. Men än känns det så långt borta, ska vänta till hösten med att ta tag i det där. Börjar faktiskt fundera om jag verkligen är gravid, känner mig inte gravid för fem öre.  Ska väl inte klaga över det iofs.

Nu ska jag och Wille vattna på baksidan.

RSS 2.0