Nollkoll

Igår tog vi tag i det där med storhandling igen. Finns det något som är trökigare än att bränna pengar på mat. Fick iaf med mig hela familjen till Coop i Gränby C. Inte min bättre hälfts favoritställe haha. Han vet väl att det är där jag bränner halva hans lön varje månad :)

Iaf, om mna bortser från den tråkiga mathandlingen så fick jag shoppa lite annat också. Frida behövde nya gummistövlar, eller nya och nya, hon hade inga alls rättare sagt.



Dessa fina stövlar från Polarn o pyret fick följa med hem.


Det lustiga var att när jag kom hem så hade jag fått ett mail från Tradera som löd sp här- Grattis till det vinnande budet Nya gummistövlar från Polarn o pyret .
Jaha, vad bra att jag kom ihåg att jag budade på ett par!
Som tur är så var det ett par rosa med motorcyklar eller liknande på så nu kan jag ju matcha kläderna :) Skulle vara fint med en rosa windstopper till dom.

Nu ska jag ta en stödvila, roliga veckan har börjat och jag hatar det!! Blir så trött och sur :/

Ett år äldre

Igår fyllde jag hela 28 år :) Börjar sakta men säkert närma sig 30! Firade mig själv genom att gå till frissan för klippning och lite slingor. Sen en salladslunch med mina fina vänner Anna och Tina på världens bästa lunch hak och även en del shopping såklart.

Idag har det varit underbart vårväder ute och barnen fick gå hem från skola och dagis i bara Windstoppers. Var ute en stund när vi kom hem, tänkte att Frida skulle få träna sig lite på att gå ute i skor och det gick bra så länge hon höll sig till att gå och inte att försöka springa :)

  

Frida i finaste svart och vitrutiga klänningen från Polarn o Pyret och svarta tigts från Lindex

  

Passar på att riva i brorsans rum medans han är hos morfar

 

Wille i lekhallen på förskolan (klädbyte på dagis, inte jag som klätt honom så där omatchande:)

 

Torsdagens shopping. Klänning från H&M. Blev en randig tröja och ett par jeanslegging åt Felicia med och även ett par jeans åt mig själv och det bästa av allt var att jag kunde ha två storlekar mindre än förra gången jag köpte jeans, wiiiee

Måndag

Har inte mycket att blogga om just nu, åkte på den förbaskade magsjukan fredag natt. Vilket helvete rent ut sagt, den borde man verkligen kunna vaccinera sig emot. Självklart bjöd lördagen på strålande sol och en massa + grader. Kände mig lite piggare, om än matt, på söndagen så vi gick på Bandyfinalen som planerat. Självklart var det snöstorm och svinkallt just den dagen, som vanligt så har jag tur med nästan allt :/

Matlusten är inte riktigt tillbaka än, inte ens hämtmaten gick ner.

I morgon kommer mina älsklingar hem från morfar, längtar!!

Dagens busungar

   

Wille myser runt i helrandigt från Polarn och Frida i kofta från Polarn, tights och linnebody från Lindex och kjol från Villervalla.

   

Busungar på promenad, eller Frida promenerade inte så värst mycket <3



Lite reashopping på Lindex. Frida har det färgglada setet med äpplen redan och nu hittade jag i Willes storlek. Tyvärr fanns inte tröjan i hans storlek men två andra tröjor fick följa med till dom två minsta.


Nu ska jag städa innan det är dags att hämta prinsessan i skolan!

God morgon härliga fredag!

Fredagarna känns speciellt härliga, jobbar oftast 3 av 4 fredagkvällar, men ändå! Man vet att man har hela helgen framför sig tillsammans! Igår kväll efter styrelsemötet blev jag otroligt illamående och var helt säker på att jag skulle få magsjukan men efter att ha sovit hela natten är det som bortblåst idag. Verkar vara nått konstigt skit som går just nu :/ Frida har dessutom 3 konstiga prickar i pannan!?? Vattkoppor har hon haft och det mesta i barnsjukdomsväg är dom ju vaccinerade emot. Kan vara en reaktion på sköljmedel eller liknande då vi nyligen bytte. Wile och Frida är så lika, känsliga magar och känslig hy båda två!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bege oss ner till Maxi en sväng, såg att jag hade 2 st blöjor kvar!? Brukar vara lugnt och skönt där nere så här dags! DSen ska vi hem och städa innan vi hämtar Felicia.

Farmor kommer hit på eftermiddagen och passar Wille och Frida så att jag kan följa med Felicia till Sunnersta där hon ska på basketfest med laget. Måste ta buss då I har bilen. Wille brukar vara smått omöjlig att ha med ibland så jag tar det säkra före det osäkra :)

Uppdaterar med lite bilder när vi kommer hem!

Soffläge och VAB

Idag är mina minsta änglar hemma från förskolan. Förkylningarna går bara runt runt nu så därför får dom vara hemma tills dom är ordentligt kry. Frida är supergnällig och snorar konstant, Wille har mått illa till och från i en vecka utan att det blir något mer av det :/ Jag känner mig inte heller på topp så därför VAB:ar jag i morgon också. Nu får det vara nog på eländet! Felicia verkar iaf pigg, hoppas det håller i sig då hon ska på basketfest med laget i morgon. Pizza hemma hos tränaren och sen match på Fyrishov, som hon längtar :)

Helgen annars är fullspikad som vanligt! På lördag fyller världens bästa farmor år och sen är en eventuell middag med vänner inbokad. Frida stannar hos farmor och farfar från lördag till måndag. På söndag morgon kör vi upp Wille och Felicia till Sandviken och morfar. Kanske hinner jag träffa mina systrar en snabbis <3 På eftermiddagen är det Bandyfinal, äntligen kom vi iväg på det! Wille och Felicia kommer hem på tisdag igen då min mamma kommer ner med dom.

   

   

Mina fina älsklingar idag <3

Nu ska jag börja förbereda middag och sen är det styrelsemöte.

Tjing


Onsdag

Känner att en förkylning är på väg att ta över min kropp igen, tar det aldrig slut??
Gjorde ett försök till att träna i morse men efter 45 minuter orkade jag inte mer. Det värkte i hela kroppen för varje ansträngning och huvudet känns tungt. Duschade och tog en snabbvända på stan istället. Jag vill såå gärna köpa ny vårjacka till Wille, den gula POP jackan från i höstas känns inge rolig längre. Förstod det när jag köpte den att jag skulle tröttna på färgen snabbt då gul aldrig har varit en favorit hos mig :/ Vårens kollektion är så härlig, både den gröna och blåa jackan är favoriter! Kanske slänger jut den gula på tradera och införskaffar en ny :)

Dagens shopping resulterade iaf i en mössa och ett par vantar till Frida innan jag åkte hemåt.
Om en stund är det dags att hämta barnen och sen är det kör för Felicia. Lutar åt hämtmat ikväll!


Nytt

  

 

Turkosa velourbyxor och blåmönstrade mumin tröjor till Wille och Frida, rosa tights till Frida och en supermysig tröja till Felicia i oversize modell som kommer att bli snygg med svarta tights till.

  

 

Syskonmys på morgonen <3 Fridis i Polarn o Pyret från topp till tå och Felicia i jeansleggings och Hannah Montana tröja från H&M!

Måndag

Idag är det studiedag i skolan (tur att Tina nämnde det i förbifarten igår för jag hade helt glömt bort det) Så iaf så fick alla mina 3 troll vara hemma idag. Mötte upp Anna och hennes barn för att gå till lekparken. Soligt och skönt var det och nu 3 timmar senare är vi hemma. Hann med en lunch på Mc Donalds också. Wille och Felicia är ute och leker på gården och Frida ska egentligen sova men hon håller låda för fullt uppe i sängen. Så länge hon är glad får hon vara kvar där uppe, förhoppningsvis så somnar hon snart! Sprang in på Linex en snabbis för att köpa vantar åt Frida och kom ut med 3 par byxor och 3 par tröjor åt barnen istället oopps :) Kommer bilder på det sen. Lite besviken på att kameran på min Iphone är så dålig :/ Blir bara suddiga kort, verkar inte kunna zooma heller. I helgen köpte vi även biljetter till Bandyfinalen på söndag. Barnvakt är nästan fixat också! Kan vi verkligen ha sån tur att vi ska kunna komma iväg bara vi två !?

Nu verkar lillskruttan ha somnat och jag ska plöja igenom nya H&M katalogen som kom nyss!


Bilder

Har äntligen tagit tag i mina auktioner på Tradera, hela 19 st blev det till slut! Skönt att bli av med lite och självklart göra plats för nytt :) Nästa projekt är Willes kläder!

Slänger upp lite bilder från min mobil!

  

  



Snart helg igen!

Underbart att helgen är nära! Annars har jag inte så mycket att dela med mig av just nu. Har hunnit med gymmet 3 dagar den här veckan och det blir en vända i morgon innan jobbet också. Ledig helg igen och hoppas på vårväder och massa soool.

Har försökt mig på en ny design på bloggen men det blev batra kattskit av det och nu orkar jag inte fixa till det! Har en massa bilder på mobilen som jag har tänkt ladda upp här också men jag är för lat för att hämta sladden på övervåningen.

Har kikat runt lite på lägenheter inne i stan. Det finns en hel del fina, nybyggda då självklart. Vet inte om det är så mycket sämre att bo i lägenhet i stan än här ute. Jag menar vi har ju inte överdrivet stor tomt idag, bil och busstrafik precis utanför huset, grönområden finns det ju inne i stan också som stadsparken och stadsskogen. Jag kan bara se det positiva, helt nytt, inte behöva rusta eller laga en massa, allt på ett och samma plan och nära till shopping :)

Ska nog övertala min karl till att han också tycker som jag!


Stockholm

Idag har jag och Frida varit till Sthlm, närmare bestämt Finnboda Hamn och hälsat på Elina och lilla Milo. Eller liten och liten är han ju faktiskt inte nå mer lillkillen :) En lång och smal kille blir han, inte mycket kortare än Frida fast hon är nästan exakt 6 månader äldre!
Blev en vända till Forum Nacka (eller Nacka Forum som jag och Ella envisas med att kalla det) och håll i hatten, jag handlade bara kläder till mig själv!
Dock blev det pärlplattor i modell större, glitterpennor och en packe med färgade papper till barnen.


Den här bagen fast i svart fick följa med hem och även ett par jeans.

Jag och barnen har ätit pizza ikväll och myst när pappna är i Finland <3 I morgon ska vi hämta han på Arlanda, längtar redan efter honom!

Error

Tydligen så vill inte alla kläder vara med på bild :( Det är iaf tights och t shirt med äpplen på och en tunika med en fejkad jeansklänning över med en jättesöt knallrosa rosett! Allt från Lindex!

Nytt till liten

  

Leggings T-shirt - 95% Bomull,5% Elastan

Tunika - 100% Bomull 


Tisdag och ledig

Kan ju bara erkänna att jag är helt värdelös med att uppdatera bloggen numera, skyller på jobb och dagisinskolning :)

Idag är jag ledig, skönt efter helgens grispass. Idag är första dagen som Frida går på "riktigt" på förskolan. Hon kommer bara gå 3 dagar i veckan nu så länge jag har det jobb jag har. Förhoppningsvis får jag något nytt under våren/sommaren. Hon trivs verkligen jättebra redan nu, lite gnäll när jag lämnade henne men inte värre än så. Känns skönt att veta att Wille finns i samma hus också.

Åkte direkt till gymmet när jag lämnat barnen, skönt att slippa känna stressen över att skynda sig hem. Körde ett riktigt hårt pass och var fullkomligt slut efteråt. Ska försöka hålla i 3 ggr i veckan nu, får väl se hur länge det håller :)

Väntar på att några paket från Tradera ska dimpa ner i brevlådan!! Har fastnat lite på det nu. Mest till Frida som växer så fort och att ha lite begagnat som förskole plagg passar utmärkt. Föredrar ju egentligen att köpa nytt men i år kunde Wille fortfarande ha sin skaljacka från pop men nya överdragsbyxor har han fått. Frida har faktiskt fått från FIX i år, skaljacka, överdragsbyxor och även ett par fodrade galonisar. Felicia vill nog varken ha från pop eller Lindex i år :) Hon föredrar nog sin skinnjacka framför hennes andra jackor. Och överdragsbyxor kan jag nog glömma att få på henne :) Liten blev stor fort!

Nu ska jag ta tag i städningen men först lite lunch!

So long

RSS 2.0