Hundrafemtioelva

myggbett efter helgen! Men gud så härligt det har varit med allt badande och mys med familjen. En hel del shopping i Gävle blev det också. Jag är en riktig badkruka annars men i den här värmen har jag faktiskt varit som en fisk (enligt mig iaf) Två dopp om dagen är faktiskt mycket för att vara mig!

Nu är det åter jobb som gälle. Jag ska slita som ett djur fram till sista november sen ska jag gå på mammaledighet! 

Nu ska barnen i säng!

Natti natti

Jag visste väl det...

....vi ska få en liten tjej!!

23 december ska den lilla komma är det tänkt. Ska dock göra mitt bästa för att få igång det lite tidigare, vill inte ligga på bb på julafton!

Nu är frågan, ska hon få heta Hilma (mitt förslag) eller Frida (pappas förslag)

Nu ska jag vila lite middag.

strandbaden

Ja de blev inge fiske för älskling eftersom jag jobbar fredag och det var ingen som kunde vara barnvakt. Så vi har hyrt en stuga i Årsunda istället. Tycker det är så fint där ute och det ska ju bli fint väder också.

Idag var det verkligen fullt ös på jobbet, folk verkar göra som dom vill numera. Ok att man inte har nån uppsägningstid som vikarie men sunt förnuft borde man väl iaf ha! Inte struntar man väl bara i jobbet för att det kom upp nått bättre, det har iaf sysselsatt mig i två hela dagar framför datorn för att försöka få rätsida på allt igen. Men i morgon ska jag ha ett möte med en tjej som är intresserad av jobbet. Är hon nöjd med lönen och arbetsplatsen så anställer jag henne direkt.

I morgon ska vi på ultraljud igen också! Spännande! Hoppas att vi får se vad det är för en liten krabat som bor där inne. Jag har fastnat för Hilma om det skulle vara en flicka. Pojknamn är svårare tycker jag. Och eftersom jag har en kräsen sambo vad gäller namn så blir det ju inte lättare.

Usch i morgon borde jag städa också. Men men, morgondagens huvudbry!

Gonatt på er!

*****

Nu har vi äntligen kommit hem från en 5 dagars semester i Finland. Vädret kunde varit bättre men vi hann iaf med 2 hela dagar på nöjesfältet i Tammerfors. Felicia träffade på sin klasskompis där också, ganska otroligt att man lyckas springa på bekanta från från vårat område i Finland av alla ställen! Nu får tjejerna nått kul att berätta i skolan efter sommarlovet. Jag hann även med ett tandläkarbesök på min semester, fick inflammation i tandroten, har nog aldrig haft så ont i hela mitt liv faktiskt.

Idag har jag jobbat på kontoret igen, hade behövt en dag hemma för att ta igen mig  men så blev det inte eftersom vi har hur mycket jobb som helst just nu. Har halvlegat framför datorn hela förmiddagen, tack för sköna kontorsstolar iaf!

I helgen ska älsklingen åka och fiska så jag och barnen blir själva hemma. Hoppas på bra väder så kanske man kan åka till Skansen. Kanske åker till Sandviken en vända annars, har ju ingen bil hemma så de får bli tåg i så fall.

Nu ska jag fortsätta kika på sjukhuset och njuta av den lilla busen som sparkar och lever om i magen!

******

Nu är det tomt här hemma, älskling är på jobbet, Wille hos farmor och Felicia hos mormor. Kändes inte alls bra igår när båda var borta, kände mig nästan gråtfärdig efter att vi lämnat Wille.

Pratade med min UC i morse. Jag kommer att få en fast anställning och högre lön från augusti. Känns jättebra med tanke på föräldrapenningen. Ska försöka jobba november ut iaf men annars borde det inte vara så svårt att få HP med tanke på att mitt jobb är ganska tungt.

Om en timme ska jag till sjukhuset och göra en utredning på mitt cellprov som visade cellförändringar.  Känns nervöst eftersom jag redan har opererat bort cystor från äggstockarna en gång. 


RSS 2.0