Fredag!

Bästa dagen i veckan enligt mig! Då vet man att man har två hela dagar ledigt tillsammans. Nu är det ju inte så att jag jobbar nå överdrivet mycket :) Men min älskling gör ju tyvärr det och därför är det extra skönt att få ha honom hemma!

För min del så blir det en vända hem till Viken för att fira min bästa Malin som fyller år. Lite vin och en massa skvaller står på schemat! Underbart!! Vi har mycket att ta igen då vi ses så sällan.

Ikväll har Wille beställt fredagsmys av pappan så han har lovat att fixa middag och gotta till kvällen. Skönt att slippa tänka på middagen för en gångs skull coh bara låta någon annan styra upp den :) Och han är dessutom duktig på att laga mat också!

Nu ska jag ta tag i städningen, dammsuga och torka golv. Lillan sover och lär väl göra det några timmar till!

Trevlig helg på er mina vänner!

Lite bilder

 

 

 
Willes nya fina overall, nu fattas det bara ett par vinterkängor sen är han laddad för vintern :)


Jajaja

Jag känner inspiration till att blogga igen!!! Har en massa bilder att ladda upp men det får vänta tills i morgon eftersom min älskling har nya datorn och det är bara den som connectar med min iphone!!

Annars så har jag börjat jobba lite igen! Känns helt ok faktiskt även om jag söker lite andra jobb. Känner för att ge mig in på nått helt nytt.

Min lilla trollunge fyller 1 år om 2 månader! 2 månadder!!!! Fattar ni vad tiden går fort!!! Det känns som igår som jag stod på knä utanför förlossningen i snön och var helt säker på att jag skull dö av smärta.

Något som är ännu mer ofattbart är att om 1 månad så fyller min fina Felicia faktiskt 8 år!!! Och jag känner mig inte en dag äldre än 20 (om man bortser från celluliter, rynkor och den faktiska åldern)

Vi har även haft 4 års kalas för Wille killen. Bilförrådet fylldes på och en trampbil fick flytta in.

Som sagt så kommer det bilder i morgon!

So long

<3 <3 <3 <3

Jag vet fortfarande inte om jag kommer fortsätta med denna blogg så superseriöst mera, men jag tänkte kanske fortsätta uppdatera den med bilder på min barn iaf!

Wille och Frida fick gå till "krokodilparken" med mamma!

   

   

   

   


RSS 2.0