Slutbloggat

Min blogg var ett sätt att skriva av mig när allt kändes tungt och jobbigt men även att dela med mig av min vardag  och allt som händer i mitt liv.
Alla ni som har barn vet att det inte alltid är så lätt att få det att gå ihop och ibland blir inläggen i bloggen lite lätt negativa.

På slutet har det mest kännts som att jag inte kan skriva av mig pga att en del tycker att jag bara gnäller och verkar ta illa vid sig att jag skriver om hur jag mår.

Jag vet att ni är väldigt många som läser min blogg och därför känns det jättetråkigt att sluta, nån gång kanske jag börjar om igen!


Morgonmys

Jag och Wille ligger i soffan och kikar på barn tv medans lillan sover. Vi har redna hunnit lämnat Felicia i skolan och tagit en promenad till maxi för att handla det som inte fanns på kvantum. Jag har även dammsugit nedervåningen, ibland fattar jag inte själv hur jag hinner med allt !!

Helgen annars har varit lugn och skön.
Började den med att åka på begravning i fredags, det blev jobbigare än jag trott. Man känner med dom närmsta anhöriga och det var jobbigt att se dom så ledsna samtidigt som man själv satt med tårar i ögonen. Jag vet ju vilken förlust det är för dom, vilken underbar människa hon var. För oss var hon som en extra mormor och hon har betytt så oerhört mycket för oss genom åren. När jag satt i kyrkan så började jag fundera på vems begravning som skulle komma härnäst ?? Hemsk tanke men jag vet ju att det kommer förr eller senare. Bara tanken på att min älskade gammelmormor en dag kommer lämna oss känns fruktansvärd.

I lördags var Ismo borta nästan hela dagen och jag städade, dammsög och torkade golv. Kul lördagsnöje, inte direkt men väldigt nödvändigt. Lagade köttryta med ris, sen blev det godis och tv tittande.

I går gjorde vi en liten utflykt till Skuttunge för att kolla in några hus som är till salu. Vilket drömboende för en barnfamilj. Skola, dagis och fotbollsplaner precis intill huset. Ingen bil eller busstrafik förbi huset, ungarna kan vara ute och cykla och leka utan att man behöver oroa ihjäl sig. Här vill jag bo !! Så vidare jag inte får flytta till Sandviken då:)

När vi kom hem så hade vi höströj i våran trädgård. Klippte gräsmattorna, satte ljung, sopade och städade undan. Maten igår blev kall, grekist potatissallad, kryddkorv och matyoughurt.

I morgon ska jag till läkaren, hoppas jag får några svar på varför jag mår så konstigt hela tiden. Orkar inte med att ha hjärtklappning 30 ggr om dagen mera.

Nu ska jag vila en stund medans det är tyst i huset!


Torsdag

Idag när jag hämtade Wille på dagis så hade han kissat på sig igen. Nu har det varit varje dag den här veckan på dagis men även en gång hemma och en gång på natten. Förstår inte varför det blir så helt plötsligt för det har ju gått så himla bra länge nu, till o med nätterna funkar jättebra. Två olyckor på två veckor, vilket jag tycker är jättebra när han nyss slutat med nattblöja. Men nu verkar det ha vänt igen :( Hoppas bara det blir bättre innan det blir kallare ute så han inte går och blir sjuk.

Lillskruttan är iaf bättre idag, lite snorig bara men inte alls så mycket som tidigare. Hon är bara såå underbart go, så fort jag sätter mig på golvet så kommer hon krypandes och klättrar upp i min famn för att pussas. I helgen ska jag gå till lekparken så hon får premiärgunga innan det blir snö :)

Nu ska jag kolla på gossip girl innan det är dags att sätta fart med middagen!

Rubrik??

Värdelös på att hitta på rubriker till mina inlägg!

Bloggen har inte varit prioriterad på sista tiden och ibland känns det som att jag skriver vad andra vill läsa och inte vad jag själv känner, nu blev det krångligt :)

Jag mår bättre nu än för ett tag sen iaf, jag har lite ny energi och jag hoppas det får hålla i sig ett tag nu. Hösten är ju min årstid, älskar alla fina färger och den friska luften!

Wille har lugnat ner sig något, kanske växer ur sin trots så småningom. Lillan blir 9 månader idag, helt otroligt vad fort tiden går. Nu är det full fart på henne, kryper, ställer sig upp mot allt och det känns inte så långt bort innan hon tar första stegen. 4 tänder har hon också fått, 2 stora uppe som orsakade feber och snor i mängder. Felicia är som jag skrev tidigare inne i nån form av "förpubertet" bråkar om kläder, morgontrött och vet inte riktigt om hon ska vara liten eller stor. Hon vill gärna att jag ska pussa och krama henne när jag lämnar i skolan men absolut inte så hennes kompisar ser!

Jag har äntligen tagit tag i och bokat en tid för klipp och slingor, jag som är så jäkla rädd för att klippa mig för jag blir sällan nöjd med resultatet.

På fredag bär det av mot Sandviken/Järbo för begravning. Annars i helgen ska jag bara vara hemma och skrota. Sätta lite ljung och höststäda gården!


Nu ska jag passa på att vila en stund medans lillan sover!

jaha

Blir inte mycket bloggat nu förtiden :(
Har inte så mycket att skriva om, känner mig fortfarande nere. Händer saker som känns jobbiga och jag vet liksom inte hur jag ska ta mig ur det eller hur jag ska kunna hantera det.


Svininfluensan har orsakat värsta hysterin på länge verkar det som. Känns lite överdrivet, visst är den otäck och jag vill verkligen INTE att mina nära ska drabbas MEN det går inte att hålla barnen instängda UTIFALL dom blir smittade, för när vet vet vi om dom blivit smittade??? Skolor och dagis gör så gott dom kan, dom är noga med handhygienen före och efter maten, efter toalettbesöken, före frukstunden. Vad mer kan dom göra?? Jag är själv emot handsprit på dagis, skolan ok! men dagis, nej!
Tyvärr är mammas barndomsväns son illa drabbad av influensan, jag håller tummar och tår att alla andra jag känner får hålla sig friska!
Verkar ju tyvärr dröja ett tag innan vaccinationerna kommer igång också, sen kommer det väl bli kaos för vilka ska få det först?? Ska man stå och köa för att få det???

Idag ramlade min lilla skrutta omkull och slog sig ordentligt. Hon var helt otröstlig en lång stund :(


Nu ska jag hänga lite tvätt

RSS 2.0