*****

Ännu en dag i solstolen! Har haft turen att sluta klockan ett den här veckan, verkligen skönt med tanke på vädret! Självklart ska det bli sämre till Valborg igen, samma varje år.

Just nu känner jag mig sjukt oinspirerad av att blogga. Kan bero på att jag inte vet om mina vänner ens är mina vänner??  Om den som la sitt taskiga inlägg kanske är någon av mina nära?? Vet inte vem jag kan lita på och känner just nu inte för att ha nån speciellt nära kontakt med några alls!? Tråkigt att behöva känna så...  Sankar iaf Elina och Marie. Elina träffar jag på lördag men Mary Mary var det länge sedan sist.

Inga graviditetskänningar än heller, låt det fortsätta så...

******

Den här sommaren kan jag skippa alla tankar på att försöka gå ner i vikt inför bikini säsongen! För hur jag än gör så kommer min mage att vara stor! Det finns verkligen vissa fördelar med att vara gravid över sommaren, dock kommer jag avundsjukt  blänga på dom som får dricka kall öl i värmen.

Jag mår fortfarande oförskämt bra, med tanke på att jag mått pyton både när jag väntade Felicia och Wille. Sjukt svårt att kunna jobba på mitt jobb om man är känslig i magen...

Nu ska jag vila en stund innan jag hämtar Felicia hos hennes kompis


Nya bloggen

Nu har jag fixat en ny blogg i förhopping att om att den elaka människan håller sig härifrån!!

Idag har det varit helt underbart väder! Jag har suttit i en solstol och druckit apelsinsaft med is i! Hur somrigt är inte det??

Helgen var lugn och skön, bara mys med familjen, cykel utflykt och grillning!

Den 8/5 ska vi på inskrivning hos BM!

Kram kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0