.......

Jag är inte en sån som brukar påverkas av vädret speciellt mycket, men nu får det banne mig vara nog !! Det är 1 vecka till första advent, 4 veckor kvar till jul, GE MIG SNÖ !! T om jag känner mig helt sjukt orkeslös och less just nu. Men jag ska trotsa vädret och sätta upp mina julgardiner och adventsljusstakar redan idag, skapa min egen julstämning här i mitt hus! Och är det nån som tänker påpeka att det är 1 vecka kvar så lägg ner, dom har ju fan haft julsaker i affärerna sen sista augusti !!

Se hela bilden

Fredag

Idag har jag och lillan varit in till stan för att fotografera henne. Skulle ha gjort det när hon var 6 månader egentligen men då fick hon vattkoppor istället och sen har det inte blivit av, förrens idag! Inte det lättaste att fota en sån liten buse som inte vill vara still en sekund. Men över 60 bilder blev det, 37 utav dom valde jag ut och utav dom ska vi sen välja ut ett kort som ska förstoras.

Vi hann även med en vända in på Sweetie Pie där vi hittade ett par tights till lillan. Sen blev det lite presenter till Felicia.

Har svårt att förstå att hon faktiskt fyller 8 år i morgon !! Min fina, duktiga tjej som är så himla snäll och go. Hon är så duktig i skolan och jag får alltid höra att hon är så väluppfostrad och omtänksam mot alla. Hon är så speciell för mig min lilla prinsessa.

 

Uppdaterar med lite bilderi morgon! 


Tävling

Jag är med och tävlar om den här fina filten hos http://flerbarnsmamma.se/ var med och tävla du också!
kabelstickad filt LundmyrFrån sjukstugan

Ja här hemma gör vi inte många knop numera. Wille startade för 2 veckor sedan med en förkylning misstänksamt lik den ökände swineflu. Ingen läkare ville dock ta emot oss så länge han inte hade andningssvårigheter, ja vad säger man? Har inte Sverige helt enkelt världens bästa sjukvård! Efter en veckas isolering så var han sitt gamla vanliga (läs helvilda) jag igen. Då hakade lillasystern på med hosta, snor och feber om vartannat. Lillasystern i sin tur smittade ner storasystern med feber och hosta Nu är dom mer eller mindre friska alla 3, lite hosta och snor dras dom med ännu men det kan dom gott göra för dom rackarna smittade även ner sin mamma! Tack och lov för att dom hann bli så pass krya att dom kunde vara på dagis och fritids när jag blev häckig och fortfarande är för den delen!  

Familjens lilla stjärna!

RSS 2.0