*****

Nu är jag ledig 2 dagar, sen jobbar jag några timmar på fredag kväll och sen ledig i helgen igen! Det ska bli så skönt!

På lördag ska Felicia på bowlingkalas på Fyrishov! Låter väldigt skoj och ett väldigt annorlunda barnkalas :)  Hon kommer nog att få jättekul!


Ne usch jag är för trött för att tänka ens nu!

Natti

Jobb jobb

Måndag och tisdag den här veckan jobbar jag på kontoret igen!
Ska inte alls klaga på det :)
Skönt för kroppen att slippa den tunga biten några dagar!

Läste i tidningen idag att det finns så dåligt med jobb, fy vad jobbigt för dom som inte har jobb nu när det inte verkar finnas några heller. Jag är så glad för att jag har ett fast jobb, slippa oroa sig för ekonomin och veta att jag har ett bra jobb att gå tillbaka till sen efter mammaledigheten.

Känner mig verklgen motiverad att fortsätta plugga nu också!

Fick en massa andra bra nyheter idag också :)
Alla papper verkar vara klara för min hp ansökan och så fick jag papper på vad min föräldrapennig kommer bli!


Hmm

Vissa människor är bra skumma alltså :(
Ena dagen snackar man skit om någon och nästa så är man bästa kompisar, går vi i lågstadiet eller??

Ja vad säger man?

Äntligen...

Nu har jag jobbat klart för den här helgen!
I morgon har jag tagit semester för då blir det kalas! Min prins Wille fyller 3år!! Kan inte fatta det, min lilla kille!
Vill ju ha han så här liten hela tiden, tycker den här åldern är helt underbar! Fast jag kommer nog att tycka annorlunda sen när jag ska ha en till liten hemma.

Idag kom Felicia hem också. Det ärså skönt att ha dom hemma, även om det är välbehövligt med lite barnledighet ibland. 

Nu ska jag dö i soffan, det har jag förtjänat!

Myskväll

Idag var jag till Sandviken med Felicia, hon ska vara  med mormor och morfar några dagar. Längtar redan efter henne. Vi hade det så mysigt på tåget upp, satt och läste tillsammans i hennes bok och det går framåt med hennes läsning :)

När jag kom tillbaka till Uppsala hämtade jag Wille på dagis och sen åkte vi och handlade godis och pizza. Sen hade vi en riktig mys stund i soffan han och jag. Strax före nio somnade han i min famn, helt utslagen.

Det känns så bra att jag fått lite egentid med båda barnen idag!
Måste passa på innan bebisen kommer, för sen blir det fullt upp ett tag!

Nu saknar jag min älskling som sover på hotell i sthlm inatt, skulle verkligen behöva lite egentid med han också!

Nu ska jag förflytta mig upp till tvn i sovrummet!

Natti natti

Nu

....känner jag mig gladare
Min älskling är hemma och han gör mig alltid glad :)

Speciellt när han kommer hem med choklad!

I morgon bär det av till Sandviken en vända!

Skitliv

Trött på allt just nu. Varför ska man ens försöka göra bra ifrån sig när allt bara går emot en ändå????


Morgondagen kanske blir bättre!??


Dagens ros

Snällaste tanten på fks moderskapsintysavd. som skickar mitt intyg ner till Göteborg så jag slipper hämta ett till hos bm!!!!
Och som även hjälpte mig förstå lite bättre vad som behövs för att allt ska bli klart i tid!!

Dagens ris går till den störiga killen på fk i Uppsala som har hand om mina sjukskrivningspapper, han påstår att dom inte kom in till kontoret förrens den 15/9!! Dom ligger framför mig vräker han ur sig, och det tar 6-8 veckor från det att jag fått dom?????? Om dom finns på hans skrivbord är det väl för fan bara till att behandla ärendet!!

Men men, nu finns det ialla fall svart på vitt att jag faktiskt ska få en bebis :)


ghaa

Går på sparlåga nu känner jag!
Det känns som om någon har kört över mitt bäcken med en ångvält!
Igår kväll på jobbet hade jag så ont så jag mådde illa,  och natten ska vi inte tala om. Vaknade av att jag grät för det värkte så förbaskat.

Fick papper från fk igår om min hp. Självklart så måste jag skicka in nått mer papper som min chef måste skriva under! Hoppas verkligen det går igenom snart för jag känner att det stressar mig att veta att jag måste jobba trots att jag har ont. Och jag vill inte hålla på sjukskriva mig hela tiden heller, vet ju hur pissigt det är att sitta på kontoret ocj försöka lösa luckor när folk blir sjuka. Vilket jag för övrigt ska göra nästa vecka så nu hoppa vi att alla snälla anställda är friska :)  Ne jag biter ihop och jobbar, 1 månad precis idag tills jag går hem.

På fredag ska jag lära upp en tjej som ska gå på mitt föräldravik. när jag är hemma! Sen måse jag kolla över när jag ska börja jobba lite igen också.

Aa allt har sin tid!


Aj aj

Skulle ha jobbat 9-21 idag men jag har så ont!!!! Foglossning så jag kan spy känns det som. Bytte bort dagpasset så nu jobbar jag bara 18-22 istället.

Ne usch, det här är verkligen inte kul. Jag drar mig för att gå i trappen då det känns som om min kropp går i bitar!!


Ingen skiulle bli gladare än jag om den här lilla krabaten kom samma vecka som Wille, det skulle betyda 9 veckor till bara!!??  Det kan jag nog uthärda! Som om jag skulle ha nått alternativ liksom....


Duktiga vi

Idag har vi bakat!
Wille fyller 3 år nästa söndag så idag bakade vi hela eftermiddagen!
Det blev kanel bullar, 2 kanel längder, 1 tigerkaka, sirapskakor och chokladbollar :) Det är ett måste när det är barnkalas!!
Till kvällen tände vi ljus och åt nybakta scones med ost och marmelad och drack te med barnen framför tvn som visade pippi på rymmen!

Mysigt!!


Kaos

Hann bara posta mitt inlägg igår om Willes blöjfria kväll innan Felicia ropade från övervåningen - mamma, Wille kissar på mitt golv!!!!
Jaha, bara att gå upp och torka golvet!

Katastrofen slutade dock inte där. Först välte älsklingen ur Felicias glas med läsk klibbigt vara bara förnamnet! Vi hann bara torka upp och sätta oss vid middagsbordet innan det var dags för Wille att välta ur sitt glas med läsk. Den här gången var det inte bara bordet som fick sig en dusch utan det rann som en flod ner över bordsbenen, golvet och Willes matstol! Bara till att skura hela köket!

Välkommen till mitt katastrofala småbarnsliv!

Det roliga är iaf att Wille både kissade och bajsade på pottan innan kvällen var över!

Hemma hos mig


Magen v 27


Lördag

Den här helgen hade vi bestämt att vi bara skulle vara hemma och mysa med barnen!
Dagen började med att Wille vaknade 06.20 :( Efter en halvtimme flyttade vi ner i soffan med täcken och kuddar så Wille kunde kolla på barnprogram. Efter en stund kom Felicia ner också. Efter att vi ätit frukost så packade vi släpkärran med lite skräp och körde till miljöstation. Efter det fortsatte vi till Jimmy och lämnade en soffa som han ska låna, vi har ingen plats att förvara den på så det var ju perfekt att han behövde en just nu. Där hemma fick vi smaka läsk från Soda streamen som han fick av oss i födelsedags present, helt ok för att vara hemmagjord läsk :) Sen blev det en vända till Willys för att handla lördagsgodis och mat till kvällen.

Nu har barnen precis kommit in efter att ha varit ute och lekt och jag har sovit middag en stund! Älsklingen håller på med middagen!

Willes blöja har åkt av så nu håller vi tummarna att det går bättre den här gången!

hjälp

Halsbrännan from Hell! What to do? Jag är villig att ta droger om det hjälper!!!!!!

Shopping

Efter mitt tandläkarbesök tog jag en vända på stan. Finns verkligen inga fina mammakläder, eller jo om man är 45 år så skulle dom passa som handen i handsken. Jag vill inte ha blommiga tunikor eller knälånga kjolar. Det enda som jag kan tänka mig att köpa där är en helt vanlig vit långärmad mammatröja, och sjävklart har inte stl M funnits sen i juni. Bra jobbar H&M!!

Ja jag köpte iaf ett par vanliga mysbyxor från L.O.G.G, en svart hood tröja från killavdelningen (vad gör man när det ser ut som jag stoppat en fotboll under tröjan) , några tshirts och linnen från Divided, Hello Kitty pyjamas (längtar redan till kvällen) och en massa hipsters. Nu klarar jag mig nån månad till!

För övrigt så vägde jag mig igår, wohoo 78.5 kg!!! 4 kg på en vecka, dock måste alla dom kilona sitta på magen för jag kan svära på att mina kläder inte sitter ett dugg tajtare nu än förra veckan!


Nä nu måste jag sova middag en stund innan vilddjuren kommer hem!

Mmm

Ännu en skit natt :(
Halsbränna till förbannelse! Har sovit sammanlagt 3 timmar som max.

Blir en lugn dag hemma! Ta igen sig.

JoBbA

Orkar inte, vill inte!!!!
Jag har ont, foglossning, trött i ryggen, vill bara ligga kvar i soffan där jag legat hela dagen! Sover som en kratta på nätterna, kan inte ligga på rygg för det är jobbigt att andas då och ligger jag på sidan så måste jag byta sida varannan timme typ.  Och mellan varven måste jag upp och kissa! Ne usch vad less jag är nu!!! 

Men jag är iaf ledig 4 dagar sen. Ska bli skönt. Måste städa här hemma och ute på gården också. Har fortfarande poolen uppe :s Det säger väl en del om energin här hemma.

Fick veta av f-kassan idag också att mitt moderskapsintyg är borta och att mina pengar från när jag var sjukskriven inte kommer förren om 6-8 veckor. På f-kassan kan vem som helst få jobb verkar det som. Hon medddelade något positivt enligt henne iaf och det var att hp beslutet borde vara klart i november eller december?? Jaha va bra för då har jag ju förmodligen redan fött! Så det där jkla f et stårför allt annat än försäkrings just nu!  Ska ligga på dom som ett as för att skynda på det hela.

Jaja nu ska jag snart dra iväg till jobbet ochleka snäll sjuksyster :(

Fel fel fel

Kollade igenom min blogg och såg att mina ord sitter ihop lite titt som tätt, får skylla på min dator faktiskt. Även en hel del felstavningar och förvirrande meningar,  det får jag dock skylla på mina gravid hormoner, jag är ju fan fenomenal på att stava annars!

Idag hade jag tänkt sova mig igenom förmiddagen men jag blev så godissugen så jag tog bilen till affären som ligger 200 meter från mitt hus för att köpa godis, klockan var då 08.20, inte dåligt alls.

Idag är det personalmöte  också. Ska bli spännande å se vad som hittas på nu. Jag vet dock att dom bokat in en dagskryssning på mitt pass, som jag inte ens ska med på?? Tackar gud för det då jag blir sjukt sjösjuk på dom små båtarna. Men fortfarande är det mitt pass, lite halvstörigt tycker jag!

Imorgon ska jag träffa min husläkare för bm vill sjukskriva mig på minst 50% fram till jag får gå på hp. Att det skulle bli så omständigt att vara gravid och jobba inom vården.

Nu så

---har jag avverkat min jobbarhelg, 30 timmar sen i fredags :( Men nu dröjer det 2 veckor till  nästa gång.  Jobbar ikväll och på onsdag kväll och i  morgon är det först personalmötesen föräldramöte.  Men sen är jag heltledig i 4 dagar, ska bli skönt!

Nu ska jag slappa en stund innan det är dags att hoppa in i duschen!

Imorgon får Vidde sin bebis :) Mysigt


Veckans magbild V26


**********

Idag är det dags för ett besök hos bm. Ska bli spännande å se hur den lilla mår. Har ju inte varit dit sen inskrivningen i vecka 9 så det borde väl ha hänt en hel del i min kropp sen dess. Ändå tror jag inte att jag har gått upp så överdrivet mycket, men man vet aldrig :)

Wille är hemma med mig idag så han får följa med till bm, tror nog att han kommer tycka det är spännande att höra lillasyster i magen.

Annars ska vi bara ta det lugnt idag för sen jag jobbar jag fredag, lördag och söndag.

Onsdag

Och ledig!
Ska gå till öppnis med barnen idag så dom får leka lite och träffa lite andra barn.

Idag går jag in i vecka 26,  nu känns det som om veckorna går väldigt fort. Våran Wille är född i vecka 37 och bm och läkare har sagt hela tiden att jag förmodligen inte kommer gå längre den här gången heller, det skulle betyda att om 10 veckor ungefär så är den lilla här :) Låter som en evighet kanske men för mig som känner mig noll förberedd och har hundra saker att fixa innan så känns det inte alls långt!

I natt är nog första natten som jag sovit hela natten på länge! Kännermig sjukt pigg nu. Älsklingen gnällde över att han inte hade nå kläder i morse så jag bestämde mig för att städa ur hans garderober nu innan vi går till öppnis!


Ha de!

mamma älskar...


Helgen

Fullt ös som vanligt!

I fredags fyllde älskling år, jag jobbade dock till 22.00 så nå firande blev det inte då. Men i lördags kom det lite folk iaf! Vi grillade och hade det mysigt!
I går var vi till mamma och Bengans nyinköpta sommarstuga. Efter lite felåkning så kom vi äntligen fram, resvägen gick ungefär så här Uppland-Gästrikland-Dalarna-Gästrikland igen??!!- Hälsingland  Jaja fram kom vi iaf! Det låg jättefint, stor tomt, storstuga och lillstuga. Enda nackdelen var väl dasset, inte min grej riktigt!
Min lilla älskling Wille blev getingstucken också, men han är så duktig min kille så han grät några minuter sen fortsatte han leka.

Nu ska jag vila en stund!

Skitdag!!!

Andra dagen med sprängande huvudvärk. Jag har tagit alvedon, ätit ordentligt men ingenting hjälper. Dessutom känner jag mig svullen i både händer och fötter och fogarna värker. Dom som säger att det är underbart att vara gravid, dom ljuger!!

Fick brev från FK i dag som jag skulle fylla i för min sjukskrivning!? Jag har ju redan lämnat in alla papper till min chef, trodde det räckte men tydligen så ska FK betala ut för 3 dagar och resten får jag från jobbet, vilken djungel. Men iaf så såg jag när jag fick brevet att min årsinkomst ligger typ 40 000 för lågt!!!! Nu har jag iaf skickat in papper om inkomstförändring. Tur att jag såg det innan jag ska gå på hp.
Fick även en påminnelse på en räkning som inte dragits från kontot?? Jag har ett autogiro som dras den 25e varje månad och nu hade dom fått meddelande från banken att det inte fanns täckning på kontot, hallå?? Sist jag kollade fick jag också lön den 25e som alla andra. Ringde iaf upp och skällde ut dom och då är det tydligen banken som gjort en miss och inte nog med det, när banken skulle kolla upp det så såg dom ju att det var draget från mitt konto den dagen men det hade inte blivit bokfört??  Roliga människor det finns.

Jaja nu har jag gnällt klart för idag!

Gonatt

Min tröttis

Wille var så trött så han somnade medans vi andra åt pannkakor!


******

Idag är jag ledig! Har inte alls gjort mycket, tagit en promenad, tvättat fönster i vardagsrummet och nu håller jag på tvättar sofftyget och kuddar!
Felicia leker med Gabriella uppe på sitt rum. Dom två leker otroligt bra ihop, vilket är jättebra när dom går i samma klass och bor så nära varandra.

Nu ska jag kika på tven stund innan jag börjar med pannkakorna!

Ha det!


Nu...

Blää jag ska åka och jobba nu :(

Ha en trevlig kväll alla ni som är hemma och har det skönt!

Ny dag, nya tag...eller

Vaknade med huvudvärk i morse, mindre trevligt.

Började ju som sagt jobba igår igen efter 2 veckors sjukskrivning, kändes helt ok. Dock lite trött i morse men det är jag ju nästan jämt när jag jobbat kväll dagen innan.

Gick iaf upp med barnen strax efter sju i morse, klädde på dom och satt dom vid frukostbordet. Själv dammsög jag hela 
övervåningen  medans dom åt.  Sen försökte vi borsta tänderna samtidigt alla tre, det slutade med att Wille smetade ner Felicias tröja med tandkräm och hon i sin tur knuffade ner han från pallen. Ner och på med regnkläder och sen gick vi till skolan idag, Felicia gnällde om att hon var trött i benen, latmask! Skönt var det iaf!

Nu har jag dammsugit nedervåningen, plockat i diskmaskinen och kört igång en maskin tvätt. Nu blir det slappa i soffan några timmar.
Ikväll när jag slutar ska jag följa med pappsen till Skavsta och hämta syrran. Kommer nog sova hela vägen ner.

RSS 2.0