*****

Idag spenderar jag dagen i sängen! Är så trött efter helgens lilla utflykt.
Kryssningen var trevlig! Åt god mat och shoppade en del i taxfreen. Men tråkig som jag är så tycker jag ändå det är skönast att vara hemma!
I lördags var vi till Gränby för älskling skulle köpa lite nya kläder. Jag hittade faktiskt två par byxor på Vero Moda, jag har nog aldrig köpt byxor där! Men dom här var jättebra iaf, kommer kunna ha dom ett bra tag till innan det är dags för mammabyxor, fy! Förstår inte varför alla mammabyxor ska ha sån extremt hög midja, kan det inte bara finnas såna som sitter under magen istället?? Jaja det där med byxor får bli höstens problem, nu är det ju snart sommar! Annars får jag väl fortsätta hasa runt i mina mysbyxor, dom finns det plats att växa i fortfarande :-)  Har även insett att vi inte har någonting kvar i bebiskategorin, ingen vagn, ingen spjälsäng, inga kläder alls. Vi sålde precis allt efter Wille hade växt ur det. Det enda som finns kvar är Felicias första adidas skor och Willes Puma. Visserligen är det ju hur kul som helst att handla nytt men det kostar ju så mycket.

Nu ska jag sova en stund!

******

Idag regnar det, tråkväder!!
Har precis ätit frukost och nu sitter vi i soffan å myser med Wille. kommer längta ihjäl mig efter han ikväll. Efter Felicia också såklart men hon är ju stora tjejen så jag vet ju att det går bra för henne när jag är borta. Dessutom är hon hos morfar och blir bortskämd. Men det ska verkligen bli skönt att få åka iväg och bara vara, även om det hade varit lite skojjigare om man fått dricka lite alkohol då, men nu får det drickas läsk istället.


******

Veckans update!

Felicia ramlade på studsmattan och har tillbringat några dagar med kryckor. Wille är förkyld och tycker mamma ska springa in och ut ur hans rum ungefär 100 gånger varje natt. Det har hunnit gått från 30 grader varmt till 4 grader varmt till slutligen regn på mindre än en vecka.  Det har planterats en ny gräsmatta, massa blommor och en ny häck (buskar så klart) på våran gård. Jag har efter mycket om och men äntligen städat tvättstugan.

Imorgon ska vi på kryssning, skönt ska det bli!

Tackohej

*****

Har haft en anti dator period tror jag. Så fort jag satt mig i soffan på kvällarna så har jag somnat bums!!

Våran nya bil har iaf kommit nu, å den är verkligen jättefin! Felicia frågade om hon skulle ta av skorna innan hon klev in i den, gumman!

I fredags skjutsade vi pappa till Bollnäs för han skulle operera knät. Åkte 5 på morgonen från Uppsala oh kom fram 8 till Bollnäs. Skoja inte att vi var hungriga då, letade överallt efter nått ställe som serverade frukost men det var dåligt med det. Till slut hittade vi på Scandic coh där tillbringade vi en bra stund med en härligt hotell frukost buffe, gud så gott det var!! Sen blev det lite mer shopping innan det var dags att hämta upp pappsen igen.

Mår lite illa på dagarna nu men inte så att jag kräks iaf, hoppas verkligen jag slipper det denna gång. Magen växer iaf på ganska bra! Kommer nog att rulla fram på slutet! Men vad gör det när man får något så gosigt att pussa på.


RSS 2.0