Städtant

Idag är det storstädning som gäller, tyvärr är jag så värdelös så när Frida slumrar sin middagslur så hamnar jag i soffan istället för att svabba golven, bra där !!

Ska ta tagi det där nu för jag hade visst inget mer att skriva.


Tack för tipsen om ytterkläder, lutar år något från Stadium eller Intersport!

Hiss eller diss ?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om jag gillar Polarn o Pyrets nya skaljacka?? Känns som ett enda virrvarr av färger. Jag kanske är tråkig men jag gillar det enkla. Polarns rutiga kollektion går nog bort i mina ögon.

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

Är det någon som har bra tips på var man får tag i snygga och praktiska ytterkläder till barn?? Lindex och H&M i all ära men när det kommer till ytterkläder så vill jag ha lite mer kvalité!


Känner ni Knuto och Råttahoj?

Det gör våran Wille :) Knuto är den gula hunden som man brukar förknippa med Musse Pigg och Långben, vi andra kallar honom Pluto. Råttahoj? Ja det förstår ni nog själva. Rolig är han iaf Wille, jag skrattade så jag var nära ramla av stolen och han stackarn fattade ingenting.


Tack och bock jobbet

Äntligen är mitt 12 timmars pass över för denna helg, tyvärr så kommer tiden gå rätt så fort tills det är dags nästa gång. 

Lilla Frida har äntligen kommit iväg på sin 1 års kontroll på BVC, en månad sent men så kan det bli. Fanns inget att oroa sig för, 12 kg och 79 cm lång :) En riktig tungviktare! 1 års vaccinationen blev av också, stackars liten blev lite häckig av den. Hon är fortfarande gnällig och verkar låg fast det gått 3 dagar, har aldrig varit med om att barnen reagerat på sprutorna förut. Nu måste vi vänta 3 veckor innan hon får den andra dosen av svinvaccinet, sen så är alla barnen vaccinerade och klara.

I morgon ska vi försöka komma iväg och åka skridskor med Wille och Felicia, verkar som vädret blir ok! 

Finast <3 <3

Katastrof

Ja det kan man kalla mitt hus numera. Jag har alltid varit pedantisk och alltid haft det städat hemma. Nu helt plötsligt med 3 barn hemma så förfaller mitt hem sakta men säkert. Det är grus i hallen, leksaker överallt, barnvagnar, ytterkläder och skor i mängder, tvättstugan överfull, fläckiga köksluckor och Willes rum ska vi inte ens tala om!

Hur hinner man med allt??

Får nog inse att det får se ut så här medans barnen är små. Jaja vi säger så.


Nya kärran

One Tree Hill Urban Jungle Singel

Frida älskar sin nya vagn, och mamman också såklart :) Valet stod mellan denna fina och en Bugaboo, den sistnämnda får jag prova på i ett annat liv då UJ.n hägrade!


Blocket.se

En välbesökt sida ikväll. Letar efter min ögonsten, en svart Urban Jungle som ska frakta min fina lilla prinsessa på diverse äventyr. Inget annat duger, jag har bestämt mig that´s it.  En sprillans ny skulle göra lyckan total men det är alldeles för kallt ute för att riskera att bli utkastad med huvudet före.

I morgon ska familjen till kyrkan, kors i taket. Det är inte så allvarligt som det låter utan en helt vanlig julgransplundring. Felicia som är med i kyrkokören ska sjunga under gudstjänsten och efter det blir det en massa skoj för barnen. Det var det nog ingen som trodde, att min dotter skulle vara med i kyrkokören. Kanske blir nått vettigt av henne trots mina gener.

Annars så händer inte mycket här hemma. Julen borde städas bort, Felicia tror fortfarande inte på att det är en riktig gran vi har. Jag däremot är helt övertygad om det då jag hör en miljon barr rasa i parketten varje gång barnen leker kurragömma bakom den. Lillskruttan har äntligen börjat gå. Hon är bara för söt när hon vinglar runt och ser så där otroligt nöjd ut. Hon har även lärt sig en del uttryck som oj, jaa, vaa.

Igår hittade jag på Wille i backen utanför oss, ståendes på en trickskida längst upp. Titta mamma jag åker bräda och så svisch så var han nere. Nemas problemas, min kille ska få en riktig bräda nästa vinter!

Flisan har Saga sover över ikväll. Dom har legat med ett varsitt Nintendo DS och chattat med varandra. Vart tog min lilla tjej vägen?

Nä dags att bege sig mot sängen innan prinsessan vaknar och vill ha välling igen.


Grattis Paula och Nicke som har fått en underbart söt liten Raphael.

Utan att ha sett den lilla irl så vet jag att jag kommer bli sjukt bebis sugen igen.

Gonatt

  


Välkommen 2010

  • Lilla prinsessan ska börja i förskolan
  • Stora prinsessan ska börja i årskurs 3 efter sommarlovet
  • Min trappmakeover ska bli klar innan sommaren
  • Jag ska rensa lite bland mina sk vänner och sluta ödsla tid på dom som får mig att må dåligt
  • Jag ska bli bättre på att visa min älskling hur otroligt mycket han betyder för mig
  • Jag ska gå ner minst 10 kg innan sommaren  

 

Men mest av allt ska jag bara njuta av min underbara familj, jag älskar er så otroligt mycket ..
 


RSS 2.0