Familjedag i Sthlm

Lördagen började med en långpromenad på morgonen för mig och lillan. Eftremiddagen spenderades i Knivsta där det vankades kalas!

Idag bestämde vi oss för att åka lite bil :) Tycker det är skönt att åka bil, iaf när ungarna somnar. Vi åkte ner till Sthlm och ut till Lidingö så vi fick se var pappan håller hus hela dagarna. Sen fortsatte vi in mot stan. Köpte med oss mat från Max och satte oss i Kungsträdgården och åt. Sen strosade vi lite i gallerian, köpte lite kläder åt lillan, åt glass och sen åkte vi hemåt igen. Supermysig dag med familjen :)

Har trugat lite med napp till lillan och nu börjar hon ta den mer och mer så då tänkte jag att nu provar jag med flaskan också och tro det eller ej så drack hon hälften av vällingen utan problem ur flaska som hon tidigare totalvägrat! Efter det somnade hon hur snällt som helst! Mycket stolt mamma :;)

Wille får vara hemma måndag och tisdag sen får han nog gå på dagis igen. Kopporna har torkat men vill inte att han ska gå dit när han fortfarande är så prickig.

Nu ska jag äta lite grillrester och kika på tv.

Kommentarer
Postat av: paula

hahaha

jag läste på olika sidor på nätet ang vattkoppor,de smittar två dygn innan de syns...visste att jag hört det innan =)

va skönt att han är bättre i de nu!!!



imorrn ska jag på utvecklingsamtal på dagis ..tjoohooo??

2009-05-10 @ 22:47:26
URL: http://sannaskitsnacket

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0