Dagen började...

..med alvedon, idag igen!

Fattar inte vad det är, har haft sprängande huvudvärk i 3 dagar nu. Och igår fick jag så ont i magen så jag stod på alla fyra på golvet och kunde inte röra mig en millimeter, och idag hände samma sak igen. Det gör så j-vla förbannat ont.

Lillan har fått tillbaka sina eksem/utslag igen så jag ringde bvc i morse och det är bara till att ta bort all mjölk ur min kost igen. Hade precis börjat ta in litegrann eftersom hon har varit så bra i huden några veckor nu och sen ammar jag inte så mycket numera heller. Men nu är det tillbaka till havredryck och allt krångel igen. På måndag ska vi ringa till en barnspecialist som ska utreda vad exakt det är som hon är allergisk mot.

Idag har Wille Thilda med hem från dagis. Dom var så söta när vi gick hem, babblade med varandra hela vägen och planerade vad dom skulle leka med. Nu har dom fått lite fruktsallad och glass sen försvann dom upp på rummet igen.

Nu ska jag googla lite på var man hittar mjölkfri välling. Nån som har några tips????


So long


Kommentarer
Postat av: Fia

På Ica Maxi har dom nån erstättning som heter Lemolac eller nått liknande, och jag har alltid funderat på om den är mjöklfri, så kolla upp det. Sen så ska det finnas Mjöklfri välling, eller iaf laktosfri men det kanske inte är samma sak. Hoppas du hittar nått.



Kram

2009-05-14 @ 17:43:56
URL: http://fiaf86.blogg.se/
Postat av: Lena

Hej tjejen, jag får också sådana där "depp dagar" och vid sådana tillfällen är det förj-vligt att inte bo i samma stad som sin familj. Men vet också att det snabbt kan ändras. Vi måste ta och dra ihop en liten tjej träff i sommar när E´s lilla bebis också kommit. Kan ni sitta och vara de bästa mammorna =) Kram på ré

2009-05-15 @ 15:42:58
URL: http://softnorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0