Torsdag igen då

Ännu en vecka som passerat i rekordfart! Imorgon är det dags för barnbidrag igen, det tycker vi om. Denna månad ska barnen ha nya vårkläder (kankse mamman och pappan också). Lillan har växt ur det mesta nu så det ska vi också se till att fylla upp :)

Idag har jag hunnit med en promenad in till stan och köpt ett årskort på Nautilus gym! Det finns en massa roliga gruppträningar, maskiner, simhall och även mamma och barn gympa på tisdagar kl 10. Kanonbra ju. Man måste ju inte ha barn med sig så Tina kan också vara med och träna med mig och Fridis då :)

Precis när vi kom ner till stan så vaknade lillan och var på uruselt humör så vi fuskade och tog bussen hem, misstänkte att hon var jättehungrig. Bussen åkte dock fel och åkte nästan hela vägen till oss innan den vänder och åker tillbaka för att ta rätt väg, suck!  Tog väl en kvart extra bara för att en sur tant lackade ur och skulle absolut gå av på sin hållplats.

Nu ser det ut som solen kikar fram, underbart! Hoppas det blir lite värme på eftermiddagen så vi kan vara ute efter att barnen kommit hem!

Imorgon blir det en vända in till stan för att handla lite, bl a en present till bästa farmor/svärmor som fyller år. På lördag är det dags för kalas, sen vet man aldrig vad som händer i helgen. Hoppas på vårväder så vi kan vara ute iaf!

Nu sover lillan middag och jag ska passa på att äta lite lunch.

Kommentarer
Postat av: Fia

Vi har alltid tid =) Vi kan väl ta det när ni har vägarna förbi Sandviken =)

2009-03-19 @ 17:52:57
URL: http://fiaf86.blogg.sea

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0