Självscanning is the shit

Idag åkte Wille till farmor och ska sova där några dagar, faktiskt rätt så tyst här hemma utan han, på både gott och ont :)
Själv har vi varit och storhandlat på Coop inför Öland, var duktiga och gjorde en matlista som något så när kommer att följas. Notan slutade på 3000 drygt?? Hittills har denna vecka kostat oss 11000 med stuga och mat och vi är inte där än. Och som Ismo sa, en bil för 260 000 och en jävla massa kläder har också inhandlats för denna vecka. Dyrt med semester numera! Vi tyckte vi var smarta som självscannade på Coop, ända tills vi kom till kassan och det blev avstämmning, kul. Ismo blev skitless och började gnälla men vad ska kassören/kassörskan (vi kunde inte avgöra vilken sort det var) göra åt detta??  Vi var ute efter en kylväska som håller kallt också men dom var så jäkla dyra så vi skippade det, en badring som lillan kan sitta i fick vi iaf med oss hem.

Nu har vi precis grillat och guuud så gott det var!!!
Lillan somnade efter 17 och sov en timme, sen drack hon en flaska välling och somnade om. Felicia har Lisa här och just nu håller dom på dunsar genom golvet tror jag, ska upp och säga åt dom tror jag!

I veckan väntas jobb torsdag kväll, fredag kväll och lördag 9-16. Lika bra det för mitt shoppingberoende verkar inte vara nått övergående!

Over and out

Kommentarer
Postat av: Fia

Näe. Stora rör. Mellan Färjestaden & Borgholm.

2009-07-15 @ 09:50:07
URL: http://fiaf86.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0