Minisemester

I går morse klockan 7.30 styrde vi kosan mot Borlänge. Kom fram precis till Jennys match började, dock förlorade dom den matchen. Efter det åkte vi till hotellet och checkade in. Eftermiddagen strosade vi runt i "centrum" vilket var helt värdelöst enligt mig. Enda affären som fanns var Lindex sen var resten bara skit!! Vi köpte ett UV set till Lillan på Lindex som hon ska ha när vi åker till Öland. Åt mat på en Indisk restaurang och det var verkligen supergott, 2 öl slank också ner :) När vi kom tillbaka till hotellet somnade lillan så vi passade på att slappa med lite vin, jordnötsringar och TV. Vid 21.30 vaknade lilltjejen igen och då gick vi ner till hotellbaren en vända och drack en drink. Lillan charmade både personal och gäster där nere :)

I morse vaknade vi strax före 9, vi har sovit otroligt skönt alla tre i natt! Gjorde oss klara och gick ner och åt frukost. Sen var det dags för match igen, och idag vann dom. Våran Jenny var verkligen på hugget idag och gjorde en toppen match. Efter matchen åkte vi tillbaka till hotellet och checkade ut sen åkte vi vidare mot Kupolen och det mina vänner är vad jag kallar shopping på hög nivå! Där fanns allt och lite till. Vi köpte en ny brödrost från OBH Nordica, en svart i Retrostil. Lillan fick lite leksaker och ett nackstöd till bilstolen. Älsklingen köpte en parfym och jag (läs Ismo)  köpte 2 par jeans, en längre vit skjorta, 2 t -shirts och ett vitt längre linne. Vi handlade lite överraskningar till Wille och Felicia också. Flisan fick en ny sparkcykel som blinkar rosa coh Wille fick ett halsband med spiderman, ett par flipflop och en flytvästliknande grej som blir perfekt när han ska härja runt i vattnet.

När vi kom ut från Kupolen öste regnet ner och Jennys sista match för dagen blev inställd så vi åkte hem igen.  Skönt att vara hemma igen där man har alla bekvämligheter :)

I morgon åker vi och hämtar ut våran nya bil och efter det kommer Wille och Felicia hem efter några dagar med mormor och morfar!

Over and out


Kommentarer
Postat av: paula

shopping på hög nivå =)

va skönt å få en minisemester!!!

snart far ni ju igen mot fjärran land =))



2009-07-09 @ 10:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0