Lördag

Idag blev et en vända till kyrkan för lite skitsnack och kaffe! Frida sov hela tiden i vagnen fast det var livat på dom andra ungarna :) Det är skönt att få prata av sig och "jamföra" karlar :)

Annars har det inte hänt så mycket idag, varit ute med Wille en stund och spelat innebandy. Efter att han lyckats fått upp båda bollarna på förrådstaket så gav vi upp och gick en vända till affären istället.

Igår var vi till BVC och mätte och vägde. Nu väger lillan 5060 g och är 56 cm lång. Det var även läkarbesök inbokat. En mycket stressad och otrevlig läkare!! Jag hade velat fråga lite om lillans händer, om hon kunde se att det skulle vara något fel på dom men eftersom hon var så stressad så vågade jag inte fråga. Hon verkade även väldig ogillande till att Wille sprang runt där inne. Vad gör en sån läkare på en barnavårdscentral??? Hur som helst så såg allt annat bra ut förutom att lillan har navelbråck. Vi ska försöka "trycka" tillbaka den lite varje gång vi byter på henne, skulle det inte hjälpa så kanske dom opererar henne. Hoppas verkligen vi slipper det. Kommer ihåg när Flisan opererade sig, usch vad jobbigt det var att se henne och hon var ändå 4 år.

Igår var vi till Therese och Ottilia en snabbis. Det var sååå kul att se er hjärtat!! Och vilken söt liten tjej ni har!!

Nu ska jag fixa mat här hemma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0