Måndag

Redan måndag och älsklingen är på väg till jobbet och Felicia är i skolan igen. Wille är hemma idag också men i morgon är det dagis igen.

Igår var vi en vända till Ikea och skulle köpa ny bänkskiva till köket men när vi kom dit så såg vi att måtten inte stämde. Vi hade bestämt oss för en svart så vi väntar tills vi byter diskho och blandare också så slipper det bli nivåskillnadet och andra mindre snygga detaljer. Lite andra småsaker fick vi dock med oss hem, lampa till Fridis rum, nya kuddfodral till soffkuddarna och ljus. Kollade efter en matta också men eftersom vi inte vet hur vi vill göra med vardagsrummet så avvaktar vi. Känns så färglöst här inne men vi vet inte vilka färger det kommer bli. Först ska hallen tapetseras innan det blir några andra projekt.

Den här veckan kommer h&m:s bonus utskick och med det så kommer checkarna från förra årets shopping!!! Jippie!! Så nästa helg blir det shoppa loss i Kista kanske eller Täby?? Vi får se vart vi hamnar. Ska först kolla med farmor om hon vill vara barnvakt för det är inte lätt att gå i affärer med barn! Den minsta får förstås följa med.

Här kommer bilder från Fridas rum.








Och så lite bilder på lillan när hon bara var några dagar gammal.






Kommentarer
Postat av: Karin

Hejsan!

Vilka söta barn du har... När är dom födda?

Kram

2009-02-09 @ 12:40:42
URL: http://kolsson.blogg.se/
Postat av: Karin

Okej, ja jag har själv en son som är född augusti 08.. Men tiden går ju så fort =)

Ha en bra dag¨

Kram

2009-02-09 @ 15:36:07
URL: http://kolsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0