Lucia

Helgen har varit full av aktiviteter, som alltid med andra ord!
Igår åkte vi iväg med Felicia och kören till Rickomberga där dom skulle lussa på ett ålderdomshem, självklart var dom jätteduktiga!
På kvällen fick vi besök av Ismos bekanta, Ingvar och Lena. En jättetrevlig kväll! Ismo bjöd på en gryta och till det rödvin.

I morse var det dags för Lucia i kyrkan. Dom är bara så duktiga tjejerna. Tyvärr var inte Frida på sitt bästa humör så vi fick sitta utanför och kika in så Frida kunde leka utan att störa. Sen blev det fika och en massa prat.

När vi skulle gå hem så var Felicia och Celina oskiljaktiga som vanligt så vi bestämde oss för att åka skridskor allihopa på eftermiddagen. Vi klädde på oss varmt, packade lite fika och skridskor innan vi begav oss mot Studenternas. Där var det tydlingen ingen åkning för allmänheten idag så vi packade in oss och alla grejjer i bilarna igen och åkte mot Gränby. Där började allmänhetens åkning kl 17.30. Inte värt att vänta 3 timmar på. Jag och Tina tyckte att Nickis lät som en bra idé, ungarna skulle bli glada och vi slapp vara ute :) Där röjde vi loss i 2 timmar. Folk trodde säkert vi var galna, där låg vi 4 vuxna på golvet och skrattade åt allt med dom 2 minsta trollen medans dom 4 äldre lekte på den större avdelningen. Jättetrevligt hade vi och nästa gång styr vi mot Västerås och Busborgen!

Frida somnade redan kl 18 av ren utmattning och dom andra 2 har nyss somnat. Känner att jag snart kommer göra detsamma.

I veckan vankas det 1 års kalas för våran prinsessa! Sista julklapparna lär väl också inhandlas. En massa andra mindre roliga saker står också på schemat.


Gonatt!



Kommentarer
Postat av: Fia

Vad roligt att du börjat skriva igen. Såg att Wille fått lika overall som Arvid =) Vi måste verkligen ses snart. Vi har alldels för mycket att prata om =P Ha det bra och lycka till med kalaset i veckan.



Kram

2009-12-13 @ 22:03:33
URL: http://fiaf86.blogg.se/
Postat av: paula

haha ni är knäppa ju!!

snart fyller fridis år,gosegumman!!!

kommer ihåg förra året när jag såg henne ligga i soffan,helt färsk och alldeles underbart söt..och lika söt är hon fortfarande!!!

2009-12-14 @ 09:38:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0