Vart tog tiden vägen?

Som jag missstänkte så springer tiden förbi en nu när vi båda jobbar heltid.
Men jag lever och jag är glad. Det är långt ifrån alla som har ett jobb så jag klagar inte :) Även om vården kanske inte är drömyrket alla gånger.

Här hemma har vi hunnit med ett kalas för världens finaste numera 9 åring :) Självklart fick hon en hamster av sina mostrar, gissa om det var lycka för henne! Svarta knähöga stövlar med "lurv" i (hennes uttryck) från morfar kom på andra plats. Det ska tydligen inte vara riktiga vinterskor när man går i 3:an, vilken töntig mamma jag är som är mer praktiskt lagd :) 

I lördags hade både Felicia och Wille innebandymatch, vinst för båda lagen! Efter det blev vi bjudna (eller vi kanske bjöd in oss självá) på supergod hemmagjord pizza hos barnens faster med familj. Det blev en sen kväll hem med tre barn som somnade i bilen <3

I söndags var I på innebandy hela eftermiddagen och jag gav mig på att baka lussebullar, pepparkakor och julgodis med barnen. Hej och hå hur det såg ut i köket :) Frida stoppade russin i degen innan dom blivit rullade, Wille gjorde marsipanbollar stora som golfbollar och Felicia försökte göra hundra saker samtidigt. Kaos kan man säga, men ett härligt sådant!

Kommande helg har jag tagit semester på lördag, vi är bjudna på lilla Mios dop så en present måste införskaffas!

Nu får det bli sängen, jobb i morgon igen!




Älskar den här bilden på Frida, den är såå mycket sommar :)

Stora ord från en liten kille

Wille berättade igår att dom pratat om kärlek på förskolan. Jaha vad spännande, vad sa du om kärlek då frågade vi. Jo jag sa att ibland älskar man varandra så mycket så man kan bli ledsen.

Min lilla kille <3


101111

Är inne på min 10e arbetsdag i rad nu, skönt att det snart är helg. Är även inne på min 4e vecka med förkylning, verkar dock bara bli värre och värre.
Brukar i normala fall jobba 70 timmar i månaden, den här månaden har jag hitills jobbat 80 timmar och då är vi bara knappt halvvägs in i månaden. Lite ovant ja!

Så nu ska jag passa på och fixa lite här hemma, hinna med en kaffe med grannen och se till så att Felicias väska är klar till innebandyträningen innan det är dags att åka iväg och jobba igen. Delade turer är ingen höjdare :/



101108

Helt otroligt att vi redan är inne i November och endast 3 veckor kvar till 1a advent! Om 2 veckor fyller världens finaste Felicia 9 år <3 Kan inte fatta att hon redan blir så stor. På önskelistan står en ny mobil, laptop och en egen platt tv... Inga dåliga presenter där inte, dock kommer hon att få spara till dessa saker själv med lite hjälp från oss. Så pengar får det nog bli i hennes paket i år.


Helgen har spenderats på jobbet från morgon till kväll, efter 56 timmars slit förra veckan känner jag mig helt slut i både huvud och kropp idag. Mina tankar har varit hos älskade gammelmormor om och om igen och det gör så ont när jag tänker på att jag aldrig mer får träffa henne...

Jag saknar dig så ofattbart mycket

Alldeles innan gammelmormor gick bort fick jag veta en glädjande nyhet, dock väldigt tidigt. Nu tror jag att det är ok för min syster att jag berättar att jag äntligen ska få bli moster!!! Min fina lillasyster Jessica ska bli mamma för första gången i maj och jag längtar <3<3 Jag är ju den enda av oss systrar som inte är moster ännu :)



Jag älskar dig finaste

Vad hände?

Hur kommer det här sig...





...det borde helt enkelt vara tvärtom.

Bildbevis på att vi har världens lataste 5 åring som gladeligen skulle åka vagn varje dag om han fick!


Här hemma händer det grejer. Jag har för första gången på 10 år börjat jobba heltid (kors i taket). Försöker förstå hur jag ska hinna med allting annat så som barnens aktiviteter, huset och mig själv! Kommer väl in i vardagslunket så småningom, fram tills dess får det vara smått kaotiskt.



RSS 2.0