*****

Helgen är snart slut och jag börjar jobba imorgon igen, buhu

Igår var vi som sagt på fotboll,åkte hemifrån efter åtta och kom hem halv ett igen. Lagade lite lunch och sen blev det en promenad med Wille i vagnen så han fick sova en stund.

Idag ska vi nog inte göra något speciellt, bara vara hemma och fixa. Finns alltid nått att göra när man har hus.

Hej hej

Fredag

Skönt med helg igen!

Idag har jag sovit middag mellan 11.30 och 15 :) Mycket skönt!!
Sen var jag och hämtade ungarna från fritids och dagis, åkte och handlade lite och sen hämtade vi upp älsklingen som varit och fått massage eller liknande.  Hem och lagade mat, helstekt fläskfile och potatisgratäng och sen efterrättt.  Nu sover kidzen äntligen. Imorgon bitti är det fotboll igen! Hoppas vi slipper regn då!

Annars i helgen så ska jag städa ur skrubben nere, tvätta och få ordning på höst kläder till barnen. Och så klart mysa med familjen. Aa just ja, jag fick nyss order om att dammsuga ur bilen eftersom Wille hällde ur sina stövlar sist jag hämtade han på dagis, sandlåda i baksätet :)

Iskariot

Den var också sjukt bra!!

Idag gick jag runt i pyjamas fram till klockan 12 :)  Hoppade in i duschen sen la jag mig i soffan igen. Imorgon ska jag på föräldramöte i skolan men först måste jag ta mig in till jobbet  och lämna in lönerapporterna, 180 timmar Nice!!

Både jag och sambon är sjukskrivna nu, jag för mina sammandragningar och han för sin rygg. Är det ändå meningen att jag ska göra allt här hemma?? Städa, laga mat och sköta ungarna??? Börjar bli lite lätt less på det just nu. Jag tänker iaf städvägra tills jag får hjälp, förmodligen hinner huset mögla innan dess.

Magen v 24


Nu...

har jag äntligen pallrat mig iväg och hyrt filmen som alla pratar om  PS I Love You En film som verkligen berör, kan varmt rekommendera den för alla som inte sett den! Hyrde även  Iskariot som vi ska se ikväll.

Mina gräsklipparplaner la jag på is ett tag till iaf, det enda jag orkat med idag är att bädda rent i ungarnas sängar. Nu är barnen nybadade och bänkade framför Bollibompa.

Trött

Sovit dåligt inatt igen :(

I morse gick Felicia med Jenny till skolan, skönt å slippa stressa iväg för en gångs skull. Jag och älsklingen tog en promenad med Wille till dagis efter att vi gjort oss klar. Wille fick cykla på sin trehjulingså det gick lagom fort för min del.
Igår var vi duktiga och åkte in till stan och lagade Felicias nya glasögon som Wille hade sönder. Dom har legat ett bra tag här hemma och väntat :) Älsklingen passade på att simma en stund och jag shoppade lite kläder till mig och lilla bebisen. Efter det åt vi lunch på kung krål, riktigt gott var det! Och mysigt att kunna sitta ute och äta!

Idag ska jag byta sängkläder i ungarnas sängar, tvätta, klippa gräset och plocka undan lite.  Kanske ska åka in till stan och simma lite en stund också.

**********

Just nu är jag less på att vara gravid!!! Hela natten har jag haft ont i bäckenet och inte kunnat ligga skönt i fem minuter ens, och inte nog med det så har jag ont i halsen idag också. Tur att jag är sjukskriven en vecka till. Kanske blir tvungen att gå hem med hp ändå som läkaren vill, men jag vill  inte!!! Jag vill jobba tiden ut som jag bestämt.

Helgen har iaf varit hur härlig som helst! Jag har nog ätit mig igenom den :)
I lördags var jag ju i Sandviken och hälsade på mina systrar. Jag och Soffi började med lunch på Jensas. Efter det åkte vi till gammelmormor och fikade sen fortsatte vi till Järbo för att hälsa på Jessica och barnen och där fikade vi lite mer. Efter det mötte vi upp min andra syster Jessica, Kexet och Soffis Fredrik för att käka middag på Napoleon. Jag kan helt ärligt säga att jag aldrig hann bli hungrig mellan måltiderna :) Efter det blev jag så trött så jag åkte hem mot Uppsala igen. Somnade vid 12 på natten och fick sova till 3. Då ville min älskling ha hämtning från krogen. Söndagen spenderade vi i sängen fram till 13 sen blev det frukost/lunch på China River. Sen var det fotbollsmatch och efter det hämtade vi ungarna hos farmor och farfar. Guud så skönt det är att ha dom hemma igen.

Faktum är att så här mycket äter jag nästan varje dag numera, ändå har jag bara gått upp 4 kilo under 24 veckor. Än så länge!




Magen v 23


Sandviken

Just det! Ska hoppa in i duschen nu sen bär det av till Sandviken över dagen! Umgås med systrarna, shoppa lite kanske och äta god mat. Sen tänkte jag åka hem  rätt tidigt så jag hinner vara hemma helt själv i huset och njuta av det :-) Kan faktiskt inte komma ihåg om jag varit helt själv hemma nån gång sen vi flyttade hit. Antingen är barnen eller gubben hemma! Ne nu börjar det bli bråttom!

Bye bye

Fredag

Kännsändå skönt med fredag fast man har varit hemma hela veckan. Det är nog lite så att med helgerna släpper pressen på att man måste städa, tvätta och allt sånt tråkigt. Ska iaf försöka låta bli det.

Igår skulle jag vara duktig och äta nyttigt tänkte jag. Har ju en förmåga att stoppa i mig allt med fett i ungefär... Iaf så igår kväll när jag blev sugen på godis så tog jag en banan och en kiwi istället, mycket stolt över mig själv! En halvtimme senare hade jag tryckt i mig en halv påse chips också.... fan att jag har så taskig självdiciplin!!!!!!!!! Jaja kör väl med samma motto som dom tidigare graviditeterna: Jag är faktiskt gravid så jag kan bli hur tjock jag vill! Haha årets skämt!

Nu ska jag vila en stund!

Idag

Ska jag göra absolut ingenting och det känns så bra tralala.. Hela huset är städat, tvättkorgen tom och ungarnas väskor är packade inför farmor och farfar helgen :)  Jag har tom tvättat Felicias inneskor innan gymnastiken i skolan i morgon. Så nu ska jag bara slappa hela dagen idag och i morgon också. SEn pålördag ska jag åka till Sandviken och hälsa på mina systrar. Kankse vill dom följa med och shoppa liite bebissaker med mig!
Har tillbringat några timmar på Tradera, letar efter en röd vindfleece overall men jag vill ju ha den nya modellen och inte nån gammal noppig. Verkar inte finnas just nu iaf. Får kanske köpa en ny på PoP, men det får vänta tills nästa månad.

Nu regnar det ute igen :(

Nu ska jag duscha innan McLeods döttrar börjar! Suveränt bra serie


Mitt hus


Bebisen

Brio HappyBebis rumSkötbord

Bilderna

Mmm mina bilder har försvunnit men jag lägger uppdom i morgon igen!

******

Gud vilken helg det har varit. Både Wille och Felicia har varit helt tvärtemot och bara grinat. Precis vad jag inte orkat med nu när jag har haft ont.
I lördags åkte vi en vända till Arlanda stad för älskling skulle klippa sig. Kikade lite i affärer och köpte en skinnjacka och ett par stövlar åt Felicia. Sen var jag helt slut i kroppen. Åkte hem och lagade mat och vilade sen åkte vi ner på stan en snabbis för att kolla på alla raggarbilar, der var American car show.  Idag var vi till Ikea i västerås och köpte en hylla till Jennys rum. Har väntat en vecka på att den ska komma in i Uppsala men vi kollade innan vi åkte och då fanns den inte. Men precis efter vi kommit hemigen så fick vi ett mess om att den fanns i Uppsala nu, hmm blev en trevlig söndgasutflykt då. Nu ikväll har vi varit på fotbollsmatch, det spöregnade hela tiden.

Låter som jag har hållt i gång som sjutton hela helgen men jag har faktiskt gått lugnt, vilat mycket och inte lyft tungt, ändå vill inte sammandragningarna gå över. Imorgon bitti ska jag ringa bm och boka tid så fort som möjligt iaf, ska ju egentligen inte dit förren vecka 25 men eftersom jag hade för mycket  vita blodkroppar så ska dom göra fler prover. Sen måste jag få hjälp med att skicka in papper om hp och allt. Trökgöra men det måstes ändå, blää

Nu ska jag kika på tv en stund innan jag somnar, vilket brukar ta 5 minuter


Sjukskriven

Har precis kommit hem från gynakuten. Har haft sammandragningar och haft sån huvudvärk i 3 dagar nu. Trodde det skulle gå över av sig självt men det blev bara värre.  Våran lilla tös ligger redan med huvudet nedåt och trycker på och tydligen är min livmodertapp så känslig för beröring så minsta lilla kan sätta igång sammandragningar/förvärkar. Så nu är jag sjukskriven och helst sängliggande till 31 augusti till att börja med. Sen vill läkaren att jag går hem med hp from den 23 oktober, vilket jag inte riktigt hade planerat. Blir det nu så har jag bara 2 månader kvar att jobba efter sjukskrivningen. Jag har även fått veta att det som är effektivast för att sätta igång värkar är att få en orgasm??!! Så därför får jag alltså inte heller ha samlag under 2 veckor. Hmm,  inte lätt att hålla masken när läkaren pratar om ens samliv liksom!  Jaja nu är det bara hålla sig lugn så att lilla Frida stannar i magen ett tag till, antagligen kommer jag inte att gå hela graviditeten ut men jag vill bara komma förbi iaf vecka 30 så jag vet att det inte är någon fara för barnet.

Nu är det filmtajm och godis!

Helgen

Ja vilken helg det blev! I fredags var vi och köpte en ny vagn till lillfisen, ville absolut ha den mörkröda Brio Happyn och då hade dom bara en kvar sen skulle Brio byta färg på den. Tanken var väl kanske inte att vi skulle köpe en riktigt än men nu blev det så. Sen var det raka vägen till jobbet för att spendera fredag kvällen där. I lördags var vi till Ikea och shoppade lite. Blev en svart malm byrå, ett svart skrivbord, en röd skrivbordsstol och en svart hylla till Jennys rum. Felicia fick en ny säng och sen köpte vi skötbord, spjälsäng, ett rosa tyg till fåtöljen och en hylla till bebisrummet också. Ska lägga ut lite bilder så fort jag orkar. Var tvungen att lämna barnen hos farmor och farfar medans vi körde hem allt. Sen var det bara försöka få undan allt innan kvällen för då skulle vi äta kräftor här hemma med Uffe och hans tjej.  Igår gav vi oss på att skruva ihop alla möbler, vilket tog en evighet. Hann precis få klart det mesta innan det var dags att ha gäster igen, denna kväll skulle vi bjuda på mat igen. Gjorde en tacopaj, en ost och skinkpaj och en sallad med kräftstjärtar och sen lite annat gott.  När alla hade åkt hem och barnen somnat så deckade jag helt i soffan. Idag känns det i min kropp att den varit igång hela helgen, ska ta det lugnt innan jag ska iväg och jobba kväll.

Nu ska jag äta frukost!


Vagn

Idag var vi och köpte vagn! En röd Brio Happy! Bild kommer snart!


Rik som ett troll

Ja det verkar iaf kommun tro att jag är. Betalar 1700 för barnens fritids och dagis varje månad, helt sjukt mycket pengar. Och nu när bebisen anländer så får Felicia inte gå kvar på fritids och det är väl ok, hon är ju ändå i skolan stor del av dagen. Men det som gör mig så arg är för Willes del, han får inte gå mer än 15 timmar i veckan som max! Visst, jag har han gärna hemma men... jag ska fortfarande betala hel avgift på 1260 kr i månaden!!!??  Jag menar hur sjukt är inte systemet. Om han inte får gå mer än 15 timmar varför ska då jag betala för mer än 15 timmar??? Och jag kan ju inte gärna säga upp platsen och ha han hemma eftresom köerna till dagis här är typ 2 år???  Kanske inte riktigt så långa men vi har ju nyss fått in han på dagis här efter att ha gått i ett annat område ett år, just för dagiskrisen.

Slutsatsen av detta.. Det lönar sig aldrig att tjäna mycket pengar

******

Hela dagen har det småregnat, inget som har stört speciellt mycket, förutom dom ynka få minuter som det tar att cykla till dagis, ja då stod regnet som spön i backen! Kom hem och såg ut som en dränkt katt. Har sagt flera år att jag ska köpa regnkläder åt mig själv, spelar ingen roll att folk tycker det är töntigt, det måste vara fantastiskt att ha såna här dagar!

Idag har foglossningen verkligen gjort sig påmind, är rädd för att jag tagit på mig lite för mycket jobb den närmsta tiden, vill verkligen jobba så länge som möjligt utan en massa graviditetsproblem. När jag väntade Wille fick jag kryckor för att underlätta, ingen hit.

Min värk, regnet och bråkiga ungar gjorde mig extremt uppretad idag och den stackare som får ta skiten är såklart min helt oskyldige andra (och bättre) hälft. Ringde och fräste på honom om en burk rödbetor som jag glömt köpa. Men underbar som han är så istället för bli sur tillbaka så kom han em med blommor och en påse med geischa (som jag älskar) och han hade även köpt chokladpudding och grädde till efterrätt,  han är det bästa som finns

För övrigt så har jag inte rört godiset än eftersom jag blev så mätt av allt det andra, men nu är det nog dags att inviga påsen!

Gonatt

Slut på sommaren!

 Idag började älskling jobba igen och ungarna är tillbaka på dagis och fritids.  Trodde det skulle bli kinkigt med Wille efter att han varit hemma så länge men det gick jättebra. Det var snarare Felicia som var lite jollig och inte ville vara kvar när jag gick. Men det kan ju kanske bero på att fritids hade flyttat till stora skolan nu och det visste inte vi. Så vi fick leta ett tag innan vi kom på var dom var.  

Igår var jag till tandläkaren igen så trött på det nu! Har haft så jäkla ont i helgen igen så nu var jag tvungen att ringa en jourtandläkare, 1000 kr fattigare! Men nu har jag iaf bestämt mig för att dra ur tanden, ska bara ta mod till mig att beställa tid för det nu...

Augusti blir en härlig månad, 75 timmar helg + alla vanliga dagar som jag jobbar! Blir kul i september när lönen kommer men dit är det ju ett tag!

RSS 2.0