Nu ryker bebisprylarna

Över allt i vårat hus står det saker som ska säljas, kastas, ges bort m.m. En babysitter i lillans rum, en gåstol i vardagsrummet och påsar med kläder. Helt galet vad mycket kläder jag köper hela tiden (till ungarna då så klart) Jag måste lätt vara H&M`s bästa kund! Men nu har jag iaf lyckats lura på mina nära och kära att köpa lite av varje till sina små och kommande små :) Så förhoppningsvis kommer mitt hem att se ut som ett hem istället för en leksaksaffär.  Dock känns det lite hårt att sälja alla bebiskläder, tänk om... Näe Ismo jag skojar. Jag dör hellre än går igenom en förlossning igen.

Idag har jag och Palle balle varit inne i stan och vandrat runt, lunchat och pratat strunt. Köpte gymnastikskor åt Felicia och lite annat tjaffs.
Imorgon kommer världens bästa Elina med sötaste lilla Milo och hälsar på. Då ska vi göra stan igen (där ser ni, H&M`s bästa kund)

Annars så är Wille fortfarande extremt jobbig just nu, så jobbig så jag grät av utmattning på eftermiddagen. Då blev iaf han lugn (eller chockad). Han lyssnar verkligen inte på någon och bara skriker. Då känns det jäkligt tungt att inte ha min familj nära som kan hoppa in och hjälpa till en timme eller två. 

Nu ska jag somna i soffan, heeelt slut i både kropp och huvud.


På återseende


Jobb, jobb och åter jobb

Äntligen har jag kämpat mig igenom 8 dagar på jobbet!!!! Men konstigt nog har det inte alls kännts lika jobbigt att vara där som det gjorde innan jag gick på mammaledigheten, då var jobbet pest! Samtidigt tänker jag lite annorlunda nu angående jobbet. Folk varslas ju överallt nu och då är det inte så illa att ha en fast tjänst där jag varit i många år nu, då sitter man ganska säkert! Men det hindrar ju inte mig från att söka lite andra jobb, vilket jag även gjort!

Annars så händer det inte alls mycket här hemma, det är ebb i kassan just nu, vilket suger! Finns det någonting som är mer deprimerande än att inte ha pengar till det man vill ha???  Samtidigt har vi haft en otroligt bra sommar! Vi har gjort det som fallit oss in och unnat oss en massa.  Ändå hoppas jag på att kunna ta mig råd att köpa en stor svart ryamatta till vardagsrummet. Känns som en bra investering inför ruggiga höstkvällar. Sen ska jag åka en vända till Fullerö Handel och köpa lite nya ljus och ljusstakar. Sen är jag laddad inför mörkret :) Det bästa vore ju om man kunde tapetsera om inför varje årstid, då skulle jag välja en mörklila eller liknande färg just nu för att sen återgå till mitt vita vardagsrum till sommaren igen. Jaa, fan det vore nått!! Undrar vad I säger??  Han är nog inte alltför positiv till den iden skulle jag tro....

Ikväll är jag sjukt trött, är verkligen inte van med att gå upp 6.30 förr att åka till jobbet. Soffläge med lite vin och en pokerspelande sambo!

Helgen

Spenderades på jobbet!
12 timmar lördag och 12 timmar söndag, ganska dryga pass men det känns skönt nu när dom är avklarade och sen ger dom ju en del pengar också och det går alltid åt.  Nu ska jag jobba kväll mån, tis och ons sen är jag ledig på torsdag innan jag ska jobba 8-14 på fredag igen! Blev liiite mer jobb den här veckan än vad det var sagt från början :) Men efter den här veckan har jag inget mer inbokat förren jag går på mitt ordinarie igen! 

Jag läser ganska många bloggar och nått som verkar upprepa sig hos dom flesta är deras "vardagslyx" hit och dit. Dyr choklad, fina viner, dyra middagar. Jag kanske inte har så höga krav eller så är jag bara en tråkig Svensson men vardagslyx för mig är att få vara hemma med mina barn och min underbara sambo jag kan inte tänka mig att lite dyr choklad skulle slå det!

Den 29e ska jag och min bästa Malin ut och partaja! Längtar galet mycket!! Jag är så glad att jag har henne för vi kan prata om allt och vi är så lika! Hoppas dom här två veckorna går fort nu!!

Nu ska jag roa mig med Hemnet en stund!


Höll ju nästan på att glömma, igår blev lillan 8 månader! Galet!!


Min nya mobil




Weeeii vill ha hem den nu!

Mer bilder














Lite bilder från Rullsand och Österbybruk i söndags

Idag är ingen bra dag

Var på uruselt humör redan när jag vaknade. Allt känns skit just nu, trött på att bara sitta här hemma i vårat halvt färdigrustade radhus, tittar runt på alla halvfärdiga projekt och känner mig så irriterad. Trött på att inte ha en jäkla bil hemma ens bara kunna åka till Gränby eller Ikea och strosa runt och fördriva tiden, eller kunna åka och hälsa på mina kompisar över dagen. Och jag är inte för lat för att åka tåg och buss men det är ett jäkla projekt med 3 barn varav en supertrotsig och en barnvagn som ska få plats. Våran lilla tripp till Grönan är ett bevis på att det inte funkar med vagnar på tågen. Enda tågvagnen som det fanns plats för vagn i var 1 klass vagnen. Vi fick inte sitta kvar där inne för då skulle vi behöva betala 200 kr extra i var!! Försökte byta vagn men slussen mellan vagnarna är för smal för att komma igenom med vagn. Nej tack jag utsätter inte mig och barnen för såna projekt mera. Så därför häckar jag här hemma hela dagarna.
I morse när jag kom ner och såg att diskmaskinen behövde plockas ur tänkte jag bara nej jag orkar inte!! Jag springer mellan tvättstugan och köket och plockar hela dagarna. Wille skriker och gapar mest hela dagarna numera och ingen av dom är någonsin nöjd (jo Frida, hon gör inte mycket väsen av sig). Jag har kanske tagit mig vatten över huvudet som absolut skulle ha 3 barn??  Vad vet jag?? Jag är 27 år men jag lovar att en 80 åring har mer socialt umgänge än mig just nu. Jag behöver en förändring i mitt liv snart, annars bryter jag ihop.

För att göra dagen ännu bättre så har jag letat i varenda skåp, låda, ja överallt efter kvittot på våran vagn. Finns inte, helt borta. Så nu har vi en nästan ny vagn med solblekt sufflett och jag kan inte åka tillbaka med den. Livet är för härligt!!!!




Rullsand och Eldfesten

Igår drog vi iväg till Rullsand. Tänkte att vi skulle äta direkt när vi kom dit men herregud vilken tid det tog. Först 30 minuters kö fö att beställa och sen minst 30 minuter till innan maten kom. Men vi fick några timmar på stranden iaf och till o med jag badade :) Det hör inte till det vanliga! Mina vattendjur till barn var i vattnet hela tiden som vanligt.

Mot kvällen drog vi oss mot Österbybruk där det vankades eldfest. Jag har aldrig varit på det förut men det var jättemysigt. Dom avslutade det hela med ett fyrverkeri som inte var av denna värld, Fy sjutton vad det smällde högt. Jag gick till bilen med Frida innan det började för annars hade hon blivit hysterisk.
Kom hem vid tolv inatt och stupade i säng allihopa.

Nu är älsklingen på jobbet igen och jag ska försöka röja av lite här hemma och försöka packa ihop lite extrakläder till dagis för i morgon ska Wille dit igen efter sommarlovet.

Gräsänka

Ja det är mitt nya liv här farmöver. Ismo fick en förfrågan på jobbet om att vara med i ett nytt "projekt" som innebär att han kommer att mer eller mindre veckopendla mellan Göteborg och Uppsala. Visst kommer det att bli tufft ibland att vara själv med 3 barn hemma men jag unnar verkligen han den chansen. Han jobbar hårt och dom hade speciellt frågat efter honom i det här jobbet så det är väl bara ta chansen. Vem vet, en flytt till Göteborg skulle inte jag tacka nej till. Fördelen är att jag kommer att ha bilen hemma i veckorna eftersom Ismo förmodligen flyger fram o tillbaka. Jag är faktiskt stolt över min karl som är så duktig på jobbet!! Och faktiskt så kan han allt och han vet allt, vilken trygghet det är egentligen.Jag är ju kanske inte det vassaste strået och oftast så kommer jag med en massa orealistiska planer och d är det skönt att ha någon som tar ner en på jorden igen :)

Nu behövs det bara en massa nya vänskaper som har barn som man kan hälsa på för att fördriva dagarna :)

Om 1 vecka så börjar skolan igen också och snart är hösten här I like!! Mysigt att få tända ljus och bara mysa i soffan!
Och det bästa med att Ismo ska jobba borta är.. jag behöver inte jobba så mycket!!! eller jag kan ju faktiskt inte jobba i veckorna. Bara styrelsemötena som jag behöver gå på.

Nu ska jag dricka min goda drink som älsklingen fixat tilll mig :)






Jag älskar älskar älskar dig, utan dig skulle jag inte vara någonting


Semestern i bilder

   

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

Och det finns många många fler bilder som kommer sen :)

RSS 2.0